AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Sivrihisar'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Sivrihisar'da

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Sivrihisar ilçesini ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

23.01.2014 16:35

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Sivrihisar ilçesini ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Koca, ilk olarak sentetik çim sahaya dönüştürülen, futbol sahasına giderek, Sivrihisar Spor Genel Kaptanı Mete Danış'tan bilgi aldı.

Sivrihisar'a yakışır bir futbol sahası kazandırmaktan mutlu olduklarını dile getiren Koca, her zaman Sivrihisar Spor'un maddi ve manevi yönden yanında olduklarını belirterek, eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi sözünü verdi.

Koca, daha sonra yeni yapılan Kaymakam Evi'ni ziyaret ederek, Kaymakam Hüseyin Çakırtaş'la görüştü.

Tarım Mahsulleri Ofisi çelik silo çalışmaları hakkında da bilgi alan Koca, inşaat alanını gezerek, işçilerle sohbet etti.

Koca burada yaptığı açıklamada, "Sivrihisar, tarihiyle, kültürüyle bizim her zaman değer verdiğimiz bir ilçemizdir. AK Parti olarak hizmetlerimiz devam edecek. Şu anda Eskişehir ilçeleri içinde ilk defa 26 kameralı MOBESE sistemini de Sivrihisar ilçemize kurduk" diye konuştu.

İlçe gezisinde Koca'ya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Kaymakam Hüseyin Çakırtaş, İlçe Başkanı Davut Özen, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Sezer, Rahime Turan, Dümrek Belediye Başkanı Ahmet Özçetin, Nasreddin Hoca Belediye Başkanı Hüseyin İlhan, AK Parti Sivrihisar Belediye Başkan aday adayları ve partililer eşlik etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Sivrihisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement