AK Parti İl Başkanı Dündar Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Başkanı Dündar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Dündar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, gündemi değerlendirmek, kalkınma, ulaşım, alt ve üst yapı çalışmaları, ilçelerin ve kırsal mahallelerin sorunlarına ilişkin konuları istişare etmek amacıyla İlçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

25.10.2017 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, gündemi değerlendirmek, kalkınma, ulaşım, alt ve üst yapı çalışmaları, ilçelerin ve kırsal mahallelerin sorunlarına ilişkin konuları istişare etmek amacıyla İlçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Sorumlu kişilerin bir araya gelip memleketin sorunlarını masaya yatırması, kendi mahallinin sıkıntılarını görmesi ve bu arada yapılması gerekenler konusunda bir noktaya gelinmeye çalışılması bölge ve ülke çıkarları açısından çok önemli olduğunu söyledi. Yeni bir sürece girdiklerini söyleyen AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, "Bölgeyi daha iyi bilen, sorunları tespit edip çözümü noktasında daha hassas davranan muhtarlarımızla daha fazla bira araya gelmeyi arzuluyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçlerde sizlerle daha sık bir araya gelmeye çalışacağız. Sizler kendi mahalleleriniz nezdinde Mardin'den yükümlüsünüz. Bizler de aynı şekilde bu sorumlulukları taşıyarak Mardin'i en iyi hale getirme noktasında sorumluyuz. Sorumlu kişilerin bir araya gelip memleketin sorunlarını masaya yatırması, kendi mahallinin sıkıntılarını görmesi ve bu arada yapılması gerekenler konusunda bir noktaya gelinmeye çalışılması bölgemiz ve ülke çıkarları açısından çok önemlidir. Değerli muhtarlarımız sizler yönetme ve idare etme sisteminin içerisinde yer alıyorsunuz. Sizler çok onurlu kutsal bir görevi icra ediyorsunuz. Bu görevi icra ederken Allah'ın yardımının üzerinizden eksik olmamasını temenni ediyorum. Sizlerin de bildiği üzere yeni bir sürece girdik. Bu süreçte de yine muhtarlarımız bu sürecin iyi yönetilmesinde ve vatandaşlarımıza fayda sağlamasında ana etken rolünü yine sizler üstleneceksiniz. 11 ay önce Mardin'e kayyum atandı. İlçelerimizin büyük bir kısmında ve Büyük Şehir Belediyemizi şua an kayyum yönetiyor. Kayyumlar geldikten sonra Mardin merkez, ilçeler ve kırsal kesimlerimizde bazı eksiklerin olduğunu tespit ettik. Bu eksiklerin bir an önce bitirilmesi konusunda hükümetimizle beraber, özellikle bakanlarımızın yoğun gayretleriyle kayyumların sizlere ve sizin seçmenlerinize daha iyi hizmetler sunabilmesi için çok yoğun programlar gerçekleştiriyoruz. Bu kısa sürede sosyal ve kültürel birçok alanda hızlı hizmetler gerçekleştirildi. Mardin merkez ve bazı ilçelerimiz kısa sürelerde bitirilmesi arzulanan yoğun çalışmaların içine girdi. Mayıs ayından itibaren özellikle kırsal bölgelerimize hizmet götürme adına çok yoğun bir çalışmanın yapıldığına şahit oluyoruz. Mardin bölgemizin en ücra yerlerine kadar yol yapım çalışmalarının ve diğer hizmetlerin gittiğini görmekteyiz. Daha önce sadece siyasi olarak hareket eden bir yönetim şeklinden çok, şu anda herkesi kucaklayan, şu ya da bu parti ayırımı yapmadan çalışmalarını sergileyen bir yerel yönetime sahibiz. Vatandaşımız bu hizmetleri yerinde görebilmekte ve gözlemleyebilmektedir. Nüfusu 500'ün üzerinde olan tüm kırsal mahallelerimizin alt yapı ve temiz su çalışmaları tamamlanacaktır. Daha sonra kırsal mahallelerimizin parke çalışmalarına geçilerek o köylerimizin toz, toprak ve çamur içinde kalmalarının önüne geçilecektir. Sosyal yaşam alanlarımızı kapsayan 300 adet taziye evimizi kırsal mahallelerimize inşallah kazandıracağız" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İl Başkanı Dündar Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement