AK Parti İl Koordinatöründen Balıkesir'e Tam Not - Son Dakika
Politika

AK Parti İl Koordinatöründen Balıkesir'e Tam Not

AK Parti İl Koordinatöründen Balıkesir\'e Tam Not

AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü, Kırklareli eski Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Balıkesir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

23.01.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü, Kırklareli eski Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Balıkesir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde AK Parti MKYK üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nun da bulunduğu ziyaretlerde Sarıçam, il, merkez ve ilçe teşkilatlarının başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak tebrik etti.

AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Ahmet Gökhan Sarıçam, il başkanlığı binasında AK Parti İl Başkanı Başkanı Dinçer Orkun, başkan yardımcısı Osman Sünnetçi, Karesi Merkez İlçe Baskanı Kemal Aydemir, 6 Eylül Merkez ilçe Başkanı Ümit Demirbas, kadın kolları başkan ve yönetim kurulları üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Ahmet Gökhan Sarıçam, "Seçim süreci beklenmeden Balıkesir'de teşkilatların halkla iç içe olduğunu gördüğünü, il yönetimi ile kadın, gençlik kollarının koordineli çalışmaları AK Parti'nin misyonunu en güzel şekilde yansıtıyor. Başarıya ulaşmak için, her geçen günün ve saatin doldurulması gerekiyor. Hedefimiz sadece seçimleri almak değil, büyük bir farkla ve bütün ilçe belediyelerinide almak olmalı. Halkımız teşkilatların bu çalışmalarını karşılıksız bırakmayacak, vefakarlığını mutlaka göstereceğinden kimsenin kuşkusu olmasın"diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İl Koordinatöründen Balıkesir'e Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement