AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: "Artık Çiftlikköy'ü köy gibi değil, kent gibi yönetmek istiyoruz. Birilerine belediyeciliğin çöp toplamaktan ibaret olmadığını anlatmalıyız"

22.09.2013 16:59

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, "Artık Çiftlikköy'ü köy gibi değil, kent gibi yönetmek istiyoruz. Birilerine belediyeciliğin çöp toplamaktan ibaret olmadığını anlatmalıyız" dedi.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Danışma Meclisi toplantısı, BESA Düğün Salonu'da gerçekleştirildi. Toplantıya, Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Yalova Belediye Başkan Vekili Kasım Avar, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan  Çiftlikköy İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, Çiftlikköy'ün AK Parti'nin bir kalesi olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

"Çiftlikköy AK Parti'nin bir kalesi olduğunu söyleyebilirim. 2007 de oy oranımız yüzde 42 idi. 2010 referandumda yüzde 52 oldu. 2011'deki genel seçimlerde yüzde 51 oy potansiyelimiz var. Yani Çiftlikköy'de her iki kişiden biri AK Partilidir. Bu oranın üzerine bizde 2 yıldır çalışıyoruz. Bu oranın yüzde 55'in üzerine çıktığına inanıyorum."

Daha sonra Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir konuşma yaptı.

Siyasetin hakkı ve halkı memnu etme sanatı olduğunu belirten Genç, "Biz AK Parti olarak siyaseti farklı tanımlıyoruz. Siyasetin limanı ahlak, dayanağı hakikattir. Bu iki unsur ile siyaset yaparız. Siyaset hakkı ve halkı memnun etme sanatıdır. Sahtekarlığın yapıldığı yer değil siyaset" diye konuştu.

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Artık Çiftlikköy'ü köy gibi değil, kent gibi yönetmek istiyoruz. Birilerine belediyeciliğin çöp toplamaktan ibaret olmadığını anlatmalıyız. Çiftlikköy'ü, Çiftlikkent yapacağız. Artık Çiftlikköy'ü köy gibi değil kent gibi yönetmek istiyoruz. Yalova'dan Çiftlikköy'e geldiğiniz zaman köye geliyor gibi hissediyorsunuz kendinizi. Çiftlikköy'ü bağımsız turizmi, tarımı olan bir yer yapmamız gerekir"

Konuşmaların ardından Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e AK Parti il yönetimi plaket verdi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement