AK Parti Isparta Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Isparta Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AK Parti Isparta Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Isparta'da AK Parti, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacak Isparta belde belediyelerindeki başkan adaylarını açıkladı.

29.01.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da AK Parti, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacak Isparta belde belediyelerindeki başkan adaylarını açıkladı. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ilçe belediye başkan adaylarının da çok yakında açıklanacağını söyledi.

Isparta'da mevcut belde başkanları Sarıidris Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Merkez Kuleönü Belediye Başkanı Selahattin Kocabıyık, Sav Belediye Başkanı Mustafa Şahin, Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan tekrar aday gösterildi.

Keçiborlu'nun Senir beldesinde Kazım Önder Varol, Şarkikaraağaç İlçesi'nin Çiçekpınar beldesinde Derviş Açar ve Yalvaç İlçesi'nin Hüyüklü beldesinde Mehmet Görgülü aday gösterildi.

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı konusunda ise "Tarih veremem ama eli kulağında. Çok yakın zamanda isimler netleşecek" yanıtını verdi. - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Isparta Belde Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement