AK Parti İstanbul Milletvekili Boyraz'dan Üniversite Öğrencilerine Burs - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul Milletvekili Boyraz'dan Üniversite Öğrencilerine Burs

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz başlatılan eğitim seferberliğine destek olarak 15 üniversite öğrencisine burs imkanı sağladı.

27.11.2017 10:09

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz başlatılan eğitim seferberliğine destek olarak 15 üniversite öğrencisine burs imkanı sağladı.

Milletvekili Boyraz yaptığı açıklamada,"Şehirlerin kalkınmasında üniversitelerin payı oldukça yüksektir. Özellikle Anadolu şehirleri için dışarıdan gelen öğrenciler, hem şehrin ekonomisine hem de gelişimine katkı sağlamaktadır. Dışarıdan gelen öğrenciler aynı zamanda okudukları şehrin tanıtım elçileridir. Gittikleri her yerde ve meslek hayatları boyunca okudukları şehri unutmayacak, şehrin gönüllü tanıtıcıları olacaklardır. Ne var ki gençlerimiz üniversite tercihlerini Anadolu'da imkansızlıklara mücadele eden kurumlardan yana kullanmamaktadır. Durum böyleyken şehirlerin ileri gelenleri ve akademisyenler kendi üniversitelerini cazip hale getirici faaliyetlerde bulunması memleketimizin topyekün kalkınmasına fırsat sağlayacaktır" dedi.

Başlatılan eğitim seferberliğinin önemli olduğunu vurgulayan Boyraz verilen burslar ile üniversite gençliğinin yarınlara daha emin adımlarla ilerlemesinin sağlayacağını ifade etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul Milletvekili Boyraz'dan Üniversite Öğrencilerine Burs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement