AK Parti Mardin İl Başkanlığı Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mardin İl Başkanlığı Temayül Yoklaması

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 106 aday adayı için temayül yoklaması yaptı.

01.03.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 106 aday adayı için temayül yoklaması yaptı.

Atatürk Spor Salonunda yapılan temayül yoklamaları için il yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyelerinden kurulan komisyonlarda, partililerin aday olarak görmek istediği 6 kişiyi belirlemek üzere sandık başına gitti.

Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar başkanlığında yapılan temayül yoklamasına teşkilat üyeleri ilgi gösterdi. 10 ilçe, il yönetimi ve istişare kurulu için ayrı kurulan 11 sandık ve 20 oy kullanma kabinindeki temayül yoklaması sayımının komisyon üyelerince genel merkezde yapılacak.

AK Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, yaptığı açıklamada, aday adayları başvuru sürecinde olduğu gibi temayülde de tüm aday adaylarının haklarını koruyarak çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Temayülden sonra aday adaylarının Ankara'da mülakata gideceklerini belirten Uncu, "Mülakat dışında genel merkezimiz aday adayları ile ilgili kamuoyu yoklaması yapacak. Anket sonuçları, mülakat ve temayül yoklamalarının ardından 7 nisana kadar adaylarımız belirlenecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Mardin İl Başkanlığı Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement