AK Parti Mezitli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mezitli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Mersin Milletvekili Bozkurt: "Ülkenin kaynaklarını, ülke insanına aktaracak bir yönetim anlayışı için çalıştık"

24.09.2013 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mezitli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bir düğün salonunda yapıldı.

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak Türkiye'nin gelişimi için sürekli çalıştıklarını söyledi.

Adalet ve kalkınma ilkelerini eylem planı haline getirdiklerini ifade eden Bozkurt, "Ülkenin kaynaklarını, ülke insanına aktaracak bir yönetim anlayışı için çalıştık. Bunun için de gerekli hukuki altyapıyı yaptık. Bu amaçla son 10 yılda yasa makinesi olduk. Hukuk anlamında ihtiyaç ne varsa onu yapmaya çalıştık" dedi.

Türkiye'nin son 10 yılda ekonomik istikrara kavuştuğunu ve dünyanın en büyük 16'ncı ekonomisi olduğunu belirten Bozkurt, "Şimdi amacımız en büyük 10 ekonomi arasına girmektir. Bu hedefimizi de insanımızı güçlendirerek yapacağız. O nedenle tüm küresel oyunlara rağmen, hesaplara rağmen daha fazla üretmeyi başardığımız için birçok oyunu bozabiliyoruz. Bu oyunları bozmanın yolu kardeşlikten geçiyor" diye konuştu.

Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız ise ilçe teşkilatı olarak siyasi çalışmaları hızlandırdıklarını, 2014'de yapılacak yerel seçimlere hazır olduklarını kaydetti.

Toplantıya, ilçe meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Mezitli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement