AK Parti Milletvekili Çelik Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Çelik Açıklaması

AK Parti Milletvekili Çelik Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, İnegöl’de TOKİ konutlarında ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.

12.03.2014 13:13

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, İnegöl'de TOKİ konutlarında ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.

AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kolları üyeleri ile birlikte TOKİ bölgesindeki sosyal alanda bulunan kahvehanede hanumlarla bir araya gelen Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, "Biz beddua kültüründen değil, dua kültüründen gelen bir medeniyetiz. Bizim niyetimiz hayır. İnşallah akıbetimiz de hayır olacaktır" dedi.

Eğitim konusunda önemli yatırımlar yapıldığının altını çizen Milletvekili Çelik, "Kat sayı ile alakalı sıkıntıyı yıllardır yaşadık. Bu ülkede meslek liselerinin önünde büyük bir engel vardı. Asıl hedefin ne olduğunu biliyorsunuz. Kat sayı ile binlerce çocuğumuzu mağdur ettiler. Bugün herkes istediği gibi, inandığı gibi yaşayabiliyorsa, bütün düşüncelerini ifade edebiliyorsa, bu AK Parti iktidarının getirmiş olduğu bir rahatlıktır. Bundan 12 sene önce gizli gizli Kur'an okuyabiliyorduk. Bu milletin manevi değerleri ile bu kadar uğraştılar. Bu, milletin hissiyatına bu kadar aykırı düşen bir camianın yaptığıdır. Bu sıkıntıları AK Parti iktidarı aşmıştır. Biz yoksullukla mücadele ettik. İlk defa anayasamızdaki sosyal devlet olma anlayışı uygulamada kendini buldu. Şehit ve gazi yakınlarına devlet elini uzattı. Engelli çocuklarımıza, ailelerine devlet elini uzattı. Sizlerin duasıyla meseleleri bir bir aşacağız. İlk defa engellilerimiz, AK Parti döneminde bu ülkenin vatandaşı gibi eşit imkanlardan istifade etti. Yoksullarımızın evine sıcak çorba girdi. Evde bakıma ihtiyacı olan insanlara devlet elini uzattı. Bu saydığım hizmet yapıldıysa, bu atılan çamurları nasıl değerlendirecekler acaba? Bu hizmetler neyle yapıldı. Devletin hazinesi hizmete aktarıldı. Eskiden yapıldığı gibi bankalar hortumlanmak suretiyle birilerinin cebine aktarılmadı. Devletin hazinesi bu dönemde boşaltılmadı. İMF'ye borç üstüne borç yapmak bir maharet haline gelmişti eskiden. Bugün İMF'ye borcumuz yok. Üstüne üstlük onlar bizden destek bekliyor" diye konuştu.

Milletvekili Çelik konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Siz kadınların altıncı hissi çok güçlü. Siz daha çocuklarınızın gözüne bakarken, yalan mı, doğru mu söylediğini çok iyi anlarsınız. Sizler siyasi partilerin liderlerini de çok iyi takip ediyorsunuz. Kimin yalan, kimin gerçekleri söylediğini, kimin bu millet için çalıştığını, kimin bu milletin kuyusunu kazdığını çok iyi biliyorsunuz. İnşallah 30 Mart'ta karalama, şantaj, montaj olaylarına milletimiz net bir şekilde cevabını verecektir. Bu olayları çıkaranların yaptığı, tamamen Türkiye'nin geleceğine zarar vermektir. Bu çalışmaların cevabını milletimiz sandıkta verecek. Sandıkları patlatacaksınız. İnşallah AK Parti'yi sandıklardan çok güçlü bir şekilde çıkaracağız. Yolumuza durmadan 2023 hedeflerine doğru devam edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin geleceği için bu seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biz beddua kültüründen değil, dua kültüründen gelen bir medeniyetiz. Bizim niyetimiz hayır, inşallah akıbetimiz de hayır olacaktır". - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement