AK Parti Osmaniye Milletvekili Önal."Bu Milletin Derdiyle AK Parti İlgileniyor." - Son Dakika
Yerel

AK Parti Osmaniye Milletvekili Önal."Bu Milletin Derdiyle AK Parti İlgileniyor."

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, "Bu milletin derdiyle AK Parti ilgileniyor."

04.03.2013 12:38

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, "Bu milletin derdiyle AK Parti ilgileniyor. Bu millete millet gözüyle, kardeş gözüyle bakan bir yönetim var" dedi.

AK Parti Düziçi ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi toplantısında açılış konuşmasını AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman yaptı.

Taman, partinin talimatları doğrultusunda sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinin sürdüğünü söyledi.

Karacaoğlan göletinin ihalesinin yapıldığını ve kısa sürede temel atma töreni yapılacağının belirterek, "Karacaoğlan göleti göreve geldiğimizde belirttiğimiz 4 ana hedeften biriydi. Diğer 3 ana hedefle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çatak Barajı, D-400 Düziçi bağlantılı duble yol, bir de organize sanayi bölgesi olacak" dedi.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş ise partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ise Başbakanın temposunu gördüğünde kendi kendini sorguladığını ifade ederek, "Sayın Başbakan'ın temposuna yetişmemiz mümkün değil. Mecliste milletin sorunlarının çözümüne yönelik kanun tasarısı ve teklifleri görüşüyoruz. Bu milletin derdiyle AK Parti ilgileniyor. Bu millete millet gözüyle, kardeş gözüyle bakan bir yönetim var" diye konuştu.

Danışma meclisi toplantısına, AK Parti Osmaniye ilçeleri başkanları, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu, Tüysüz Belde Belediye Başkanı Ökkeş Demirci, Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal, Atalan Belde Belediye Başkanı İbrahim Şahin ile çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Mustafa Demirbaş/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Ali Güreli - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Osmaniye Milletvekili Önal.'Bu Milletin Derdiyle AK Parti İlgileniyor.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement