AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Kaynarca Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Kaynarca Açıklaması

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, "Sazova Mahallesi'nde, devlet tarafından Tepebaşı Belediyesi'ne devredilen kültür merkezinin tamamlanamamasına 'engelleme var' diyen Tepebaşı Belediye Başkanı, gerçekleri saptırmaktadır ve her zaman yaptığı gibi topu taca atmaktadır.

16.10.2017 14:03

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, "Sazova Mahallesi'nde, devlet tarafından Tepebaşı Belediyesi'ne devredilen kültür merkezinin tamamlanamamasına 'engelleme var' diyen Tepebaşı Belediye Başkanı, gerçekleri saptırmaktadır ve her zaman yaptığı gibi topu taca atmaktadır." dedi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın "Hat Boyu belediyeye devredilmediği için bakımını yapmıyorum." cümlelerini hatırlatan Kaynarca, devletin Sazova Mahallesi'ndeki kültür merkezini belediyeye devrettiğini fakat belediyenin kültür merkezine bir türlü bütçe ayırmadığını dile getirerek, "11 milyon lira faize bütçe ayıran, kültür belediyeciliği yaptığını iddia eden sayın başkan, 9 yıl boyunca toplamda 1,5 milyar lira olan belediye bütçesinden neden buraya hiç ödenek ayırmamış." ifadelerini kullandı.

Kaynarca, Eskişehir'in kenar mahallelerdeki sorunlarından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti yönetimini sorumlu tutan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a, "Engellenme edebiyatı ile işin içinden sıyrılmaya devam edecek misiniz? Biz bütçenin nerelere kullanıldığını biliyoruz. Yüzde 80'i bitmiş olarak devredildiği halde kendi dönemlerinde küçük bir tadilatın dışında hiçbir ilave yapılmayan, tamamlanmayıp bitirilemeyen ve çürümeye terk edilen millet malının vebali kendi omuzlarınızdadır. Her fırsatta eleştirdiğiniz AK Parti hükümetinin destekleri ile belediye ayakta duruyor. Eskişehirlilik, kıymetli hemşehrilerimize işin doğrusunu, Eskişehir'i önceleyerek, siyaset gözetmeden anlatmak demektir. Sayın başkan kendi acizliklerini, başkalarına atarak bu işten sıyrılamaz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Kaynarca Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement