Ak Partili Başkan Erdal: Umut'un Ölümü ile İlgimiz Yok - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Başkan Erdal: Umut'un Ölümü ile İlgimiz Yok

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde 18 Mayıs gecesi başından ve boynundan 4 kurşunla yaşamını yitiren 38 yaşındaki Umut Aydın ile ilgili AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, basın kuruluşlarına merkezlerine yazılı bir açıklama gönderdi.

25.05.2012 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde 18 Mayıs gecesi başından ve boynundan 4 kurşunla yaşamını yitiren 38 yaşındaki Umut Aydın ile ilgili AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, basın kuruluşlarına merkezlerine yazılı bir açıklama gönderdi. Aydın Ailesi'nin gazetelere yansıyan, Umut'un AK Partili bir yönetici tarafından öldürüldüğü yönündeki iddiaları üzerine yazılı açıklama yapan AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, olayın farklı boyuta taşınmaya çalışıldığını belirtti. Erdal, "Partimizin yaşadığı bu acı kayıpla ilgili olarak gerek bizatihi şahsım, gerekse de teşkilatım ve tüm yakınlarımın en ufacık bir payı yoktur. Aksine olayın ortaya çıkarılması için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Gerek adli gerekse de idari makamlar huzurunda her türlü ifadeyi vermeye hazırız. Bu konuyla ilgili uzaktan yakından hiçbir ilgim bulunmamaktadır" dedi.

Teşkilat olarak Aydın Ailesi'ne taziye ziyaretinde bulunduklarını açıklamasında dile getiren Erdal açıklamasında, "İçine çekilmeye çalışıldığımız bu provakasyonlara gelmeyeceğiz. İlçe teşkilatımızın başına geldiğimden bu yana politikam kendi halkımızı kucaklamak, korumak, kollamaktır. Bu şimdiye dek böyle olmuştur ve de böyle kalacaktır" ifadesine yer verdi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Başkan Erdal: Umut'un Ölümü ile İlgimiz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement