Ak Partili Belediye Başkanları Gölbaşı'nda Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Belediye Başkanları Gölbaşı'nda Toplandı

Ak Partili Belediye Başkanları Gölbaşı\'nda Toplandı

Her ay farklı bir belediyede yapılması planlanan ve bu ay Gölbaşı Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

23.10.2012 11:01  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her ay farklı bir belediyede yapılması planlanan ve bu ay Gölbaşı Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı belediye başkanları toplantısı gerçekleştirilirken, Adıyaman ili genelindeki AK Partili belediye başkanları, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir tarafından ağırlandı.

Toplantıya; AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bora, Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, Suvarlı Belediye Başkanı Faruk Bozdağ, Gerger Belediye Başkanı Arif Karatekin katıldı.Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Özdemir, "Her ay gerçekleştirilecek olan belediye başkanları toplantısının ilki Gölbaşı Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Bu toplantılar bizim için çok önemli. Aynı işi yapıyoruz. Uyguladığımız kararlar da kanunlar da aynı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fırat ise, bu buluşmada siyaset konuşmadıklarını, bunun bir istişare toplantısı olduğunu ve başkanlarla güncel olaylarla ilgili fikir alışverişi yaptıklarını belirtti. Yapılan konuşmalar sonrası yemek ikramında bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Belediye Başkanları Gölbaşı'nda Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement