Akçakoca'da Sandık Başkanları Eğitimden Geçti - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Sandık Başkanları Eğitimden Geçti

Akçakoca\'da Sandık Başkanları Eğitimden Geçti

30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin sandık başında görevlendirdiği sandık başkanları eğitimden geçti.

11.03.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin sandık başında görevlendirdiği sandık başkanları eğitimden geçti. Akçakoca'da Sky Tower Otel'de düzenlenen toplantıya Düzce Milletvekili Osman Çakır, İl Seçim işleri Başkanı Meryem Aydın Şirin, İlçe Başkanı İbrahim Bilgin, Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yemenici ve teşkilat üyeleri ile Sandık Görevlileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı İbrahim Bilgin, Ülkenin tam bağımsızlığa adım adım ilerlediğini ve son bir adımın kaldığını ve bu adımın da 30 Mart Yerel Seçimleri olduğunu söyledi.

"Seçimin namusu sandıktır, sizlere sandıkları teslim ediyoruz" diyen Akçakoca Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yemenici, "Halkımızın namusu da oylarıdır, bu oylara da bizler sahip çıkacağız ve sandıklarda eksiksiz yer alacağız" dedi.

Toplantıda konuşan Düzce Milletvekili Osman Çakır ise ülkenin gelişmesini, büyümesini istemeyenlerin olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin büyümeye devam etmesi için 30 Mart'taki seçimlerin önemli olduğunu belirten Çakır, bu nedenle sandığa sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Toplantıda daha sonra İl Seçim işleri Başkanı Meryem Aydın Şirin, genel merkezin hazırladığı Sandık Başkanları Eğitim Semineri Programı çerçevesinde Sandık görevlilerine bilgiler aktardı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Sandık Başkanları Eğitimden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement