Akdemir'e Eleştiri AK Parti'ye Yanıt - Son Dakika
Yerel

Akdemir'e Eleştiri AK Parti'ye Yanıt

Akdemir\'e Eleştiri AK Parti\'ye Yanıt

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i eleştirirken, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyelerini "23 Nisan Başkanı" açıklamalarına da yanıt verdi.

29.01.2012 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i eleştirirken, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyelerini "23 Nisan Başkanı" açıklamalarına da yanıt verdi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Aylık Divan Toplantılarını kış mevsimi nedeniyle kısa tuttuklarını açıkladı. Zonguldak Belediyesi'nin yapması gereken işleri yapmadığını ifade eden Kar, "Bu ayki il divan toplantımızı kısa tuttuk. Gelen arkadaşları erken geri göndermek için programı kısa tuttuk. Biliyorsunuz kar yağışı Zonguldak'ı fazla etkiledi. Geçen hafta yaşadığımız felaketlerden sonra şunu gördük, Zonguldak güzel idare edilmiyor. Zonguldak Belediyesi güzel çalışmıyor. Yapması gerekenleri yapmıyor. Çatı faciasının üzerinden bir hafta geçti. Henüz şu ana kadar alınan bir önlem yok. Bir çözüm hareket de yok. Esnafların bazısı kendi yerinde bazısı da belediyenin gösterdiği yerde tezgah açıyor. Bu belirsizlik sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Pazaryerinin çökmesinden dolayı zarar gören esnafın ve insanların henüz bu zararları konusunda bir hareket de söz konusu değil. Sürekli temenni de bulunuluyor. Temennilerin sanki olacakmış gibi yansıtılıyor. Bir çözüm yok. İnsanların önüne sunulan yaraların sarılması ile alakalı bir çözüm yok" diye konuştu.

"23 NİSAN BAŞKANI"

AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Grubu'nun, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile ilgili olarak "23 Nisan Başkanı" açıklamalarının rencide edici olduğunu söyleyen Sadık Kar, açıklamasında şöyle dedi:

"Belediye Başkanı kendisini başarılı bulduğunu söylemiş. Biz de 'Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz' derler. İnsan kendini beğenir ama insanın kendini beğenmesinden asıl olan insanı başkasının beğenmesidir. Herkes kendisini iyi görür. Kendini iyi görmesi bir ölçü değildir. Belediye başkanı kendini iyi görebilir. Bir de yönetmiş olduğu insanlara soralım. İyi çalışıyor mu, iyi yönetici mi? İnsanlarla işimiz yok, kişilerin yaptıklarını sorguladığımız gibi yapması gerekenlerini yapmadıklarını da sorgulamak durumundayız. 23 Nisan Başkanı gibi söylemlerde bu şekilde kişileri rencide edecek beyanatlardan kaçınılmayı yeğlerim. Belediye başkanı geçen haftaki yönetiminde aczi yetini gördük. Ben onu söylüyorum,. Yönetim ile alakalı problemleri var. İyi insandır o başka bir meseledir. Neticede biz onun yönetimi ile ilgili konuşuyoruz. Kar yağdı, Zonguldak'ta belediyeyi göremedik. Köy hizmetleri ve diğer kurumların makinelerinin çalıştığını gördük. Allah'tan hava şartları çok iyi gitti kar çabuk eridi. Yoksa belediyenin etkili çalışmasının ürünü değildi." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdemir'e Eleştiri AK Parti'ye Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement