Akıllı Babunlar Laboratuvardan Firar Etti - Son Dakika
Dünya

Akıllı Babunlar Laboratuvardan Firar Etti

Akıllı Babunlar Laboratuvardan Firar Etti

200 litrelik bir varil kullanan üç babun, bulundukları biyomedikal araştırma tesisinden kaçmayı başardı. Olayın üzerinden yaklaşık yarım saat geçtikten sonra babunlar tesis görevlileri tarafından yakalandı.

19.04.2018 16:26

Teksas Biyomedikal Araştırma Enstitüsünde (TBRI), bin tanesi babun olmak üzere 2 bin 500 hayvan bulunuyor. Bu hayvanlar aşı ve ilaç tedavilerinin test edilmesinde kullanılıyor. Babunların yiyecek aramasını sağlamak için (hayvanların yem arama hareketini taklit etmelerini sağlamak amacıyla) içi tahılla dolu 200 litrelik mavi variller kullanılıyor.

VARİLLERİ ÜST ÜST DİZİP KAÇTILAR

Açık havada yer alan bu tesis, içe doğru eğimli duvarlara sahip. Bunun amacı havanların kaçmasını önlemek. Fakat geçtiğimiz Cumartesi günü babunlardan bir tanesi varili dik şekilde koyup duvarın üstüne çıkmayı başardı. Onu gören üç babun daha aynısını yaptı fakat babunlardan biri kendi isteğiyle içeri döndü. Diğer üç babun ise kısa bir süre sonra görevliler tarafından yakalandı.

"SON DERECE AKILLI HAYVANLAR"

Tesisteki babunların zekalarını iyileştirecek bir ilaç tedavisi uygulanıp uygulanmadığı sorulduğunda enstitünün müdürü "Hayır, babunlar son derece akıllı hayvanlar." yanıtını verdi.

Tesis yetkililerinden biri, varilin kendiliğinden o şekilde kalmış olabileceği ihtimaline de değindi.

Kaynak:

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Akıllı Babunlar Laboratuvardan Firar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Neco: Bizim koyunlardan akıllı oldukları kesin.bir paket makarna yerine beyinlerinin özgürlüğü secmeleri bunu gösteriyor. 11 10 Yanıtla
    Melis: E paket kuyruguna 15 temmuzda kim girdi gördük 0 0
  • ANTİ HDP Lİ: HDP lilere ne kadar benziyor. Demirtaş mı o hapiste nekadar gıllnmış ayı oğlu ayı 9 4 Yanıtla
  • HAYDAR: aynı salih müslime benziyor lan bu bitek benmş benzettim 9 4 Yanıtla
  • ruhsuz: hdpli babunlar napıyor acaba kodesde ? 8 3 Yanıtla
    Krt: Seni 0 0
  • dobra: aynı pkklılara benzıyor 7 3 Yanıtla
    Ktr: Babunlar seni opsun 6 0
  • Kizgin: Madirini 0 0 Yanıtla
  • Eser Aka: Ben filmini izlemiştim maymunlar cennetiydi sanırım ordada böyle akıllanıp hapisten kaçıyorlardı sonra dünyanın başına bela oluyorlardı.İsrail ve Amerika ve diğer dış mihraklar hertürlü belayı üstümüze salsanızda bizi durduramazsınız. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement