Akşehir Heyetinden Vali Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Akşehir Heyetinden Vali Doğan'a Ziyaret

Akşehir Heyetinden Vali Doğan\'a Ziyaret

Akşehir Gölü çevresindeki kıyı-kenar çizgisi sorunu ile ilgili olarak Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun da aralarında bulunduğu heyet, Konya Valisi'ni ziyaret etti.

26.09.2012 11:45  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir Gölü çevresindeki kıyı-kenar çizgisi sorunu ile ilgili olarak AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun da aralarında bulunduğu heyet, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ı ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı A.Kadir Oğul, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı A.Bahadır Örs, Gölçayır Belediye Başkanı H.Cavit Kılınç, Ortaköy Belediye Başkanı C.Nuri Bozoğlu, Tipiköy, Sorkun, Yeniköy, Ulupınar ve Karabulut köylerinden gelen temsilciler, Akşehir Gölü çevresindeki kıyı-kenar çizgisi sorununu Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'a iletmek üzere bir araya geldi. Valilik binasında Vali Doğan ve İl Özel İdaresi yetkililerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda sorunlar masaya yatırıldı. Vali Doğan, katılımcılara Akşehir Gölü hakkında detaylı bilgi verdikten sonra 40 kilometrelik bir alan için gölün kotunun yeniden belirlenmesi ile alakalı çalışmalara başladıklarını aktardı. Vali Doğan, ellerinde mevcut tapuları bulunan kişilerle alakalı da eğer olay yargıya intikal etmiş ise bu tür konulara idarenin müdahalesinin mümkün olmadığını ifade etti. Heyetin ecrimisil ile alakalı meblağların çok yüksek olduğu, neredeyse mevcut arazinin toplam bedeline yakın bir rakam olduğunu söylemeleri ve bu meblağın belirlenmesi konusunda verimli arazi ile verimsiz arazinin bir tutulmasının doğru olmadığını belirtmesi üzerine Vali Doğan, bu konu ile de bizzat ilgileneceğini belirtti.

Milletvekili Baloğlu da, Konya Valisi'ne ve bu konuyla alakalı gerekli ilgiyi gösteren, gerekli çalışmayı yapacak olan herkese teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Heyetinden Vali Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement