Akşener'den Sert YSK Açıklaması: Önünde Otururum, Beni Jiletle Kazıyamazlar - Son Dakika
Politika

Akşener'den Sert YSK Açıklaması: Önünde Otururum, Beni Jiletle Kazıyamazlar

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hacı Bektaş Veli Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Çıkışta açıklama yapan Akşener, "YSK'nın önüne otururum, vallahi de billahi de beni jiletle kazıyamazlar oradan!" dedi.

29.04.2018 20:54  Güncelleme: 21:05

Hacı Bektaş Veli Türbesi'ni ziyaret ederek dua eden Akşener, çıkışta yaptığı açıklamada, "Haziranda, yine böyle dümen çevirecek olurlarsa, o YSK'nın önüne oturum, vallahi de billahi de beni jiletle kazıyamazlar oradan!" dedi.

"O YSK'NIN ÖNÜNE OTURURUM"

Akşener, CHP'nin 15 milletvekilinin İyi Parti'ye geçmesinin ardından 24 Haziran'da gidilecek erken seçime partisinin girebilmesine ilişkin olarak, "16 Nisan'da biz sandıkları koruduk, abidik gubidik işler YSK'da oldu bu sefer de. Haziranda, yine böyle dümen çevirecek olurlarsa, o YSK'nın önüne oturum, vallahi de billahi de beni jiletle kazıyamazlar oradan!" dedi.

Akşener'den Sert YSK Açıklaması: Önünde Otururum, Beni Jiletle Kazıyamazlar

HACI BEKTAŞ VELİ TÜRBESİ'NDE DUA OKUDU

Akşener, Niğde'deki temaslarının ardından Nevşehir'e gelerek partisinin il binasının açılışını yaptı. Toplanan kalabalığa seslenen Akşener, daha sonra Gülşehir ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Hacıbektaş ilçesine gelen Akşener, Hacı Bektaş Veli Müzesi'ni ziyaret etti. Müze içinde bulunan Hacı Bektaş Veli Türbesi'ni de ziyaret eden Akşener, burada dua okudu, Aslanlı Çeşmeden su içti. Partililerin isteği üzerine fotoğraf çektiren Akşener, ilçeden ayrılarak Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

Akşener\'den Sert YSK Açıklaması: Önünde Otururum, Beni Jiletle Kazıyamazlar

Son Dakika Politika Akşener'den Sert YSK Açıklaması: Önünde Otururum, Beni Jiletle Kazıyamazlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement