Akyazı Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Akyazı Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı

Akyazı Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı

Akyazı Belediyesi ve Akekder 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Akyazı Belediyesi Kongre ve Konferans salonu Kılıçoğlu düğün sarayında öğretmenler günü programı düzenledi.
Akyazı Belediyesi ve Akekder'in öğretmenler gününe özel olarak...

26.11.2013 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediyesi ve Akekder 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Akyazı Belediyesi Kongre ve Konferans salonu Kılıçoğlu düğün sarayında öğretmenler günü programı düzenledi.

Akyazı Belediyesi ve Akekder'in öğretmenler gününe özel olarak düzenlemiş olduğu programa Akyazı Kaymakamı K. Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı Milli Eğitim müdürü yardımcısı Recep Özdemir, Akyazı Akekder Başkanı ve Vakıf ilkokul müdürü Mehmet Çelik, çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katıldı.

Öğretmenler günü programında Akyazılı öğretmenler Necati Uçan, Erkan Selçuk, Sevgi Büşra Uzuner'den oluşan 3 kişilik ekiple güzel bir Türk Halk müziği ziyafeti sundu. Öğretmenlerin müzik ziyafetinin ardından Tekder derneğinden bir başka grup ise dinleyenlere çok güzel bir ney dinletisi sunarken 2 küçük semazenin yapmış olduğu sema gösterisi de izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Öncelikle eğitim ve öğretimin sönmeyen ve yavrularımızı bilgileriyle aydınlatan ışığı sevgili öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenlerimiz bizler için çok önemli onları böylesine müstesna bir günde anıyor ve onların gününü kutluyor olmak bizlere için mutluluk verici Allah ömür verdiği sürece her öğretmenler gününde inşallah birlikte olacağız. Bizler bundan önce eğitim ve öğretime her zaman destek olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz"

Akyazı Kaymakamı K. Mustafa Ballı, "Eğitim ve öğretimin mimarları değerli öğretmenlerimizin bu değerli günlerinde burada onlarla birlikte olmak çok güzel bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Programıma katılan tüm öğretmenlere ve misafirlerimize aşure ikramı ve küçük hediye dağıtıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Belediyesi Öğretmenleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement