Al Hilal'den Falcao için 12 milyon euroluk teklif - Son Dakika
Spor

Al Hilal'den Falcao için 12 milyon euroluk teklif

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'ya Suudi Arabistan'dan talip çıktı. Eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Al Hilal'in Radamel Falcao'yu transfer listesine aldığı iddia edildi.

05.02.2020 12:37  Güncelleme: 13:23

Galatasaray'da, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma giymekte zorlanan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya Suudi Arabistan'dan talip çıktı.

A Spor'un haberine göre, Bafetimbi Gomis ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Al Hilal, Radamel Falcao'yu transfer listesine aldı.

Ayrıca, Suudi Arabistan ekibinin bu transfer için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

SARACCHI PAŞA MAÇINDA SAHADA

Sarı-Kırmızılı ekibin Konyaspor deplasmanında sakatlanan iki kritik futbolcusu Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao, geri dönüş hazırlığında. Tedavi süreçleri beklenenden iyi geçen iki oyuncudan Saracchi, pazar günkü Kasımpaşa maçında yeniden ilk 11'deki yerini alacak.

FALCAO MALATYA MAÇINA YETİŞİYOR

Uruguaylı sol bekin, kupadaki Alanyaspor sınavı sonrası takımla çalışmalara katılacağı belirtiliyor. Bir diğer pozitif haber de Falcao'dan geldi. Salon çalışmalarına başlayan Kolombiyalı golcünün Kasımpaşa maçında 11'de olması zor görünüyor.

Fatih Terim büyük olasılıkla maç kadrosuna da almayacak. Falcao, bir sonraki hafta Yeni Malatyaspor karşısında formasına kavuşacak. Böylelikle Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi öncesi iki futbolcu da hazır hale gelmiş olacak.

Al Hilal\'den Falcao için 12 milyon euroluk teklif

Son Dakika Spor Al Hilal'den Falcao için 12 milyon euroluk teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • andsmero: elınızde ıyı patladı falcao beter olun cınconlular 9 15 Yanıtla
    Babacan: Biz hep birlikte sana patladik sen zevk aldin değilmi yavrum babalarına dil uzatma 11 5 Gazoz: Hayeller falcao gerçekler .... neydi bu fenevbahçenin forveti 1 1 andsmero: BABACAN BEN BESIKTASLIYIM ILK YARI YEDIGINI UNUTTUNMU 0 0
  • ali seçgin: hemen verin elimizde patlayacak .... 14 5 Yanıtla
  • Yazıcı: Günün fıkrası bu demekki. Bu dedeye değil 12 milyon 3 milyona gs bugün satar. HAHAHAHAH 8 10 Yanıtla
  • Edip : Verin gitsin 8 5 Yanıtla
  • dre: kaynak aspor gs medyasi yazan bu sayfa gs sevdalisi ya komiksiniz hemde cok ...milletle dalga gecmeyin gercekleri falcaonun dakikasi kaca mal oluyor onu yazin hadi bakiim 4 6 Yanıtla
  • Ey Ademoglu: Adam 9 macta 5 gol atmis daha 3 sezonda atacaklari var, bu nasil elde patlama a gafiller 3 5 Yanıtla
  • Altar ın oğlu Tarkan: sat sat sat koy gitsin :) 1 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement