Alaçatı'da Attila Demircioğlu Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Alaçatı'da Attila Demircioğlu Rüzgarı Esti

Alaçatı\'da Attila Demircioğlu Rüzgarı Esti

Alaçatı La Maison Oteli'nin restoran ve barında sahne alan Attila Demircioğlu'nun gitarı ve sesi Alaçatı'nın tarihi Rum evleri arasında yankılandı.

17.08.2016 09:18  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşletmeci Deniz Anapa ve ortakları Emre Altuğ, Turgay Kıran, Ferzan Kırhan'ın güçlerini birleştirip çok emek sarf edilerek hizmete açtıkları ve kısa sürede Alaçatı'da hak ettikleri yere gelen La Maison Otel'inin restoran ve barında dün gece değerli müzisyen, besteci ve yorumcu Attila Demircioğlu sahne aldı. Gitarı ile çalıp söylediği Georges Moustaki şarkıları, Türk Müziği eserleri ve Le Meteque, Ma Liberte gibi 70'li yıllara damgasını vurmuş eserlerine dair yorumu kadar gösterdiği 3 saatlik sahne performansı ile de hayranlarını mest etti. Alaçatı La Maison'da gerçekleşen bu muhteşem gecede Ayşegül Aldinç, Asuman Dabak, Ayşe Tolga, Ergin Ataman ve daha birçok tanınmış sima konuklar arasında yer aldı.

La Maison Alaçatı Restoran konumu ve dekorasyonu ile göz doldururken, Fransız Mutfağı ağırlıklı mönüsü ile bölgenin en iddialı restoranları arasında yer alıyor. İşletmecisi Deniz Anapa, "Haftanın 7 günü misafirlerimize canlı müzik ziyafeti sunuyoruz. Her Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları Fransızca, İspanyolca, İngilizce ve Türkçe şarkılar söyleyen sanatçı Devrim Atvur; her Pazar, Perşembe akşamları ise caz yorumcuları Berk ve Derya ikilisi ile misafirlerimize verdiğimiz yemek ziyafeti yanında müzik şöleni de sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaçatı'da Attila Demircioğlu Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement