Ali İsmail Korkmaz Davası - Son Dakika
Güncel

Ali İsmail Korkmaz Davası

Korkmaz ailesinin avukatı Erdoğan: "Adil bir yargılama sonunda da biz kasten adam öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bekliyoruz.

09.10.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezi Parkı odaklı eylemde hayatını kaybettiği iddia edilen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ailesinin avukatı Ayhan Erdoğan, davaya ilişkin, "Adil bir yargılama sonunda biz kasten adam öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bekliyoruz. Talebimiz de bu olacak, eziyet ederek kasten adam öldürmek..." dedi.

Erdoğan, duruşma sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, davanın sonuna gelindiğini dile getirerek, dosyanın mütalaa için savcıya tevdi edildiğini anlattı.

Sanık avukatlarının bütün taleplerinin reddedildiğini kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bize de gelecek celse sanıklar hakkındaki iddialarımıza ilişkin süre verildi. Yani gelecek celse savcı ve bizim tarafımızdan sanıklar için neler talep edilecekse onları söyleyeceğiz. Ondan sonraki celsede de sanıklar savunmalarını yapacak. Yani 2 celse sonunda dosya kararda olacak. Sanırım sanıklar hak ettikleri cezayı alacaklar. Adil bir yargılama sonunda da biz kasten adam öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bekliyoruz. Talebimiz de bu olacak, eziyet ederek kasten adam öldürmek..."

Anne Emel Korkmaz da duruşmada güzel gelişmeler olduğunu, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılacaklarını söyledi.

Baba Şahap Korkmaz ise katiller ve onları savunanların her birinin kendilerini haklı çıkarabilmek ayrı yalanlar söylediklerini öne sürdü.

Raporların her şeyi açıkça ortaya koyduğunu öne süren Korkmaz, "Görüntülerdeki kişinin Ali İsmail olduğunu bütün dünya biliyor ama bunlar yalan söylüyor. Söylesinler, inşallah adalet yerini bulur ve bunlar hak ettikleri cezayı alır" dedi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ali İsmail Korkmaz Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement