Ali Koç, Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasına indi - Son Dakika
Spor

Ali Koç, Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasına indi

Trabzonspor yenilgisi sonrası soyunma odasına inen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Ali Koç, şampiyonluk vurgusu yaparak oyuncularını teselli etti.

03.02.2020 10:32  Güncelleme: 11:55

Zirve yarışında Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak 4 maçlık galibiyet serisi son bulan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, dümene geçti. Trabzon'da büyük tepkilerle karşılaşan Ali Koç, maçın ardından soyunma odasına inerek Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularını tebrik etti.

Sözcü Gazetesi'nden İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Ali Koç, futbolcularına "Sizler böyle oynamaya devam ederseniz, şampiyon olacaksınız. Bizim inancımız tam, yeter ki sizler bu şekilde mücadele vermeye devam edin" ifadelerini kullandı.

SAVAŞA DEVAM

Kaptanlar Emre ve Ozan da yenilgiden dolayı özür dileyip "Biz şampiyon olacağız" sözünü verdi. Emre Belözoğlu, "Terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Hiç merak etmeyin, zafere biz ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sarı-lacivertli yönetim stada girerken Ali Koç'a sözlü hakarette bulunan S.K isimli şahısa 6222 sayılı kanunun 14/1 maddesinden işlem yapıldı. Şahısa para cezası uygulanacak.

Ali Koç, Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasına indi

Son Dakika Spor Ali Koç, Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasına indi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • hamsi 61 : teselliye devam ali reis fener ağlama son sözü siz söyleyeceksiniz ersun öyle diyor ahhaha :D 16 11 Yanıtla
    Paşalı: Tam hamsi sin 5 11
  • 61: Teselli mi etmiş yavrucakları...Noldu lan muriç muriç havaları..Muriç topçu olsa Giresunspor da kalırdı... 12 12 Yanıtla
    Bşr: Siz sıkıştığınızda her şeyi satarsınız. İstanbuldaki ts lileri görüyoz 2 0
  • .: şikeci fener. 12 5 Yanıtla
  • Ali Ulvi: Ersun Yanal hiçmi bu takıma orta yapma çalışması yaptırmıyorsun.Vedat her maç orta sahaya kadar gelip top istiyor bunları görmüyormusun.Tolga Ciğerciden kanat oyuncusu olmayacağını ne zaman anlayacaksın. Adam çok iyi bir yedek olur ilk 11 olmaz Ferdiye biraz güven be kardeşim bu çocuk her an her şey yapabilecek kapasite ve yatenkte biri.Oyunu okuyamıyrsun Dirardan sol bek olmaz sezon başından beri anlamadınmı genç takımdan birini koy daha iyi.Ne buluyorsun anlamadım gençlere güvenmiyorsun 13 1 Yanıtla
  • gggsss1905: nedemiş olabilir merak etmeyin o iş bende şampiyon olacagızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 7 5 Yanıtla
    muriq: fiyatınızı söyleyin sizide alalım sıkıntı yok 4 8 aad: hee herkles sizin gibi dimi.. 3 3
  • Hayırsever Aziz: Son sözü Ersun Yanal söyleyecekmiş.Aziz Yıldırımı ozler olduk 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement