AK Parti'nin Kocaeli Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Kocaeli Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer Kimdir?

AK Parti\'nin Kocaeli Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer Kimdir?

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Kocaeli Gölcük Belediye Başkan Adayı'nın Ali Yıldırım Sezer olduğunu açıkladı. Gölcük Belediye Başkan Adayı olan Ali Yıldırım Sezer kimdir?

14.01.2019 13:40  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Kocaeli Gölcük Belediye Başkan Adayı açıklandı. Ali Yıldırım Sezer 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Ali Yıldırım Sezer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ALİ YILDIRIM SEZER KİMDİR?

Ali Yıldırım Sezer, 1970 yılında Saraylı'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gölcük'te bitirdi. 1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden ise 1992 yılında mezun oldu.

AK Parti'nin Kocaeli Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer Kimdir?

KOCAELİ BAROSU'NDA BAŞKAN VEKİLLİĞİ YAPTI

1994 yılında Kocaeli Barosu'na kaydolan ve 5 dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Av. Ali Yıldırım Sezer bir dönem de Başkan Vekilliği görevinde bulundu. Kocaeli Barosu'nun geçen ay yapılan Genel Kurulu'nda Türkiye Barolar Birliği delegesi seçildi.

BİRÇOK SİVİL TOPLUM KURULUŞUNDA GÖREV ALDI

Ali Yıldırım Sezer, GÖLASDER, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD'nin kurucularından ve yönetim kurulu üyesidir. Aynı zamanda Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

## 11638129 #### 11639127 ##

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Kocaeli Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement