Aliağa Protokolü Vatandaşla Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Aliağa Protokolü Vatandaşla Bayramlaştı

Aliağa Protokolü Vatandaşla Bayramlaştı

İzmir Aliağa’da protokol üyeleri ve vatandaşlar Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği programda bir araya gelerek bayramlaştı.

01.09.2017 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Aliağa'da protokol üyeleri ve vatandaşlar Aliağa Kaymakamlığı'nın düzenlediği programda bir araya gelerek bayramlaştı.

Aliağa'da her yıl olduğu gibi bu yıl da protokol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar Kurban Bayramı'nın ilk günü düzenlenen programda buluştu. Engelsiz Park Kafe'de gerçekleştirilen programa; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Engin Uysal, Bergama Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yalçın Koçyiğit, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Siyasi Parti Temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Bayramlaşma programına ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Protokol üyeleri, programa katılan vatandaşlar ile bayramlaştıktan sonra bol bol sohbet etti. Kaymakam Bayram Yılmaz, yaptığı kısa konuşmasında huzur dolu bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu. Bayramlaşma programının ardından ilçe protokolü; şehitlik ile şehit ve gazi ailelerini ziyarette bulundular. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aliağa Protokolü Vatandaşla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement