Aliağa Ticaret Odası’ndan Excel ve Powerpoint Kursları - Son Dakika
Güncel

Aliağa Ticaret Odası’ndan Excel ve Powerpoint Kursları

Aliağa Ticaret Odası üyelerine ve gençlere Excel eğitimi verecek

13.04.2011 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Ticaret Odası

Aliağa- İzmir (13.04.2011)- Aliağa Ticaret Odası, Aliağa'da işyerlerinde çalışan ya da eğitim alarak iş bulma şansını arttırmak isteyen gençlere yönelik Microsoft Excel ve PowerPoint Kursları düzenleyecek. Aliağa Ticaret Odası ile Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) işbirliğinde düzenlenecek eğitimler sonucunda katılımcılara raporlama ve sunum hazırlayarak iş yaşamında daha etkin ve verimli olmalarını sağlayacak bilgiler verilmesi hedefleniyor.

BAŞARILI OLANLARA KATILIM BELGESİ VERİLECEK

Ege üniversitesi Aliağa Kampusu'nda bulunan Bilgisayar Sınıflarında verilecek eğitimlere Aliağa'daki iş yerlerinde halen çalışanlar ile iş arayan gençler katılabilecek. Eğitimde, Katılımcıların iş hayatında Excel programı ile özellikle elektronik tablolama, raporlama ve veritabanı işlemleri için kullanabilecekleri ileri seviyede bilgiler kazandırmak ve PowerPoint ile sunum hazırlayacak bilgiler kazandırılması hedefleniyor. Toplam 20 Saatlik eğitimler sonucunda başarılı olanlara Katılım Belgesi verilecek.

"BU PROGRAMLAR İŞ YAŞAMI İÇİN VAZGEÇİLMEZ"

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, "Excel, PowerPoint gibi programlar iş yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Proje, Raporlama, teklif, makale, sunum hazırlamak için bu programları bilmek şart. Hızlı, pratik ve etkin bir iş yaşamı için, çalışanların bu programlara hakim olması gerekiyor. Bununla birlikte bölgemizdeki işyerleri yeni eleman alacakları zaman bu programların kullanılıyor olması avantaj sağlıyor. Bu amaçla gerek üyemiz kurumlarda verimliliğin artması, gerekse de gençlere nitelik kazandırarak iş bulma şanslarını arttırmak için Odamız ve Ege Üniversitesi işbirliğinde eğitimler düzenleyeceğiz. İleri Excel ve PowerPoint Bilgisi katılımcıları iş hayatında farklılaştıracak; raporlama ve proje geliştirmede artı değer kazandıracaktır. Odamız ve Ege Üniversitesi işbirliğinde düzenleyeceğimiz Eğitime Ev ve Ofis ortamında bilgisayar kullanan ve excel- PowerPoint programlarında kendini geliştirmek isteyen, halen çalışmakta olan ve iş arayanlar katılabilir" dedi.

ÖN KAYITLAR BAŞLADI.

Aliağa Ticaret Odası ile Ege üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde başlatılacak kurslar için katılım sayısı sınırlı olduğundan ön kayıt yaptırılması gerekiyor. 0232 6164151 nolu telefondan ve info@alto.org.tr mail adresinden eğitimle ilgili bilgi alınabilecek. Toplam 20 Saat sürecek Eğitimler, her Çarşamba saat 18.00-22.00 arasında Ege Üniversitesi Aliağa Kampusu'ndaki Bilgisayar laboratuarlarında verilecek. Eğitimler 20 Nisan Çarşamba günü başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa Ticaret Odası’ndan Excel ve Powerpoint Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement