Aliağa ve Foça'da da Cumhuriyet Coşkusu Başladı - Son Dakika
Güncel

Aliağa ve Foça'da da Cumhuriyet Coşkusu Başladı

Aliağa ve Foça\'da da Cumhuriyet Coşkusu Başladı

İzmir’in Aliağa ve Foça ilçelerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

28.10.2017 17:17

İzmir'in Aliağa ve Foça ilçelerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Aliağa ilçesinde, iki gün sürecek olan kutlamaların ilk günü, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunun ve İstiklal Marşının ardından tören son buldu. Törene, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkan Serkan Acar, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İlçe Garnizon Komutanı Albay Faruk Altın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, gaziler, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Foça'da İstiklal Marşı coşkuyla seslendirildi

Foça ilçesinde de, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 94. yıl dönümü kutlama programı kapsamında, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Foça Kaymakamlığı, Foça Garnizon Komutanlığı ve Foça Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Törene katılanlar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı hep birlikte büyük coşkuyla seslendirdi.

Çelenk sunma törenine, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Garnizon Komutanı ve Amfibi Grup Görev Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sivil ve askeri erkan, Foça Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler, Foça Belediyespor Kulübü sporcuları ve antrenörleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Foça ve Aliağa ilçelerinde ise etkinliklerin devam edeceği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aliağa ve Foça'da da Cumhuriyet Coşkusu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement