Alican Altun Tegv Çocuklarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Alican Altun Tegv Çocuklarıyla Buluştu

Alican Altun Tegv Çocuklarıyla Buluştu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının yürüttüğü ''Okuma Kültürünün Yaygınlaştırılması Projesi" kapsamında, Ferit Aysan Eğitim Parkında sanatçılarımızla okuma etkinlikleri devam ediyor.

19.05.2014 10:07  Güncelleme: 10:01

Ayça BİNGÖL, Hakan BİLGİN ile başlatılan projenin, geçtiğimiz Cumartesi günkü sanatçı konuğu 'Pis Yedili' dizisinin oyuncularından Alican ALTUN oldu.

Sevilen oyuncu Alican ALTUN, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Ferit Aysan Eğitim Parkı'nda "Okuma Kültürünü Yaygınlaştırma" etkinlikleri kapsamında çocuklarla buluşarak onlara bir hikâye okudu.

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)' nın İstanbul Bakırköy'de bulunan Ferit Aysan Eğitim Parkı, çocuklar arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında 17.05.2014 Cumartesi günü oyuncu Alican ALTUN' u ağırladı. TEGV'e devam eden çocuklarla buluşan oyuncu, çocuklara hikâye okudu, oyunlar oynadı ve ardından çocuklarla hikâye üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 2006 yılından bu yana Yapı Kredi sponsorluğunda sürdürdüğü "Okuyorum Oynuyorum" eğitim programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, çocuklara okuma heyecanı kazandırmayı ve okuma kültürü oluşturma yolunda ilk adımı atmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Çocukların aktif olduğu, düşündüğü ve aynı zamanda eğlendiği bir yaratıcı okuma etkinliği olan Okuyorum Oynuyorum eğitim programı, bugüne kadar 100 bin'i aşkın çocuğa okuma, yazma, araştırma, kendini doğru ifade etme gibi konularda beceriler kazandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alican Altun Tegv Çocuklarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement