Alışveriş Merkezinde Cinayet, 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Alışveriş Merkezinde Cinayet, 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Alışveriş merkezinde cinayet, 18 yaşındaki genç hayatını kaybettiSAMSUN - Samsun'da bir alışveriş merkezinde yan bakma yüzünden çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bıçaklı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki Afgan uyruklu genç hayatını kaybetti.

21.05.2017 18:15

Alışveriş merkezinde cinayet, 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti

SAMSUN - Samsun'da bir alışveriş merkezinde yan bakma yüzünden çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bıçaklı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki Afgan uyruklu genç hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin 3. katındaki restoran bölümünde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu 18 yaşındaki Arif Pashto ile Arif Cem A.arasında yan bakma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Arif Cem A., Afgan uyruklu gence bıçaklı saldırdı. Kalbinin üzerinden ve sırtından bıçakla yaralanan Arif Pashto 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Afgan genç yapılan müdahalelere rağmen acil serviste hayatını kaybetti.

Bıçaklı saldırgan Arif Cem A. ise yanında kız arkadaşı S.K.ile birlikte olay yerinden kaçtı. Polis yaya olarak kaçan şahıs ile yanındaki kız arkadaşını kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Arif Cem A. ile kız arkadaşı Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Bıçaklı saldırıda ölen Afgan uyruklu gencin Samsun'un Tekkeköy ilçesi İlkadım Sanayi Sitesinde bir geri dönüşüm firmasında çalıştığı öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

Alışveriş Merkezinde Cinayet, 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alışveriş Merkezinde Cinayet, 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement