Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti

Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti

Konya'da alkollü sürücü, trafikte kendine yol vermeyen otobüs şoförünü darp etti. Otobüsün camlarını kırıp kurşun yağdıran saldırgan, gözaltına alınırken de gazetecilere küfür ederek saldırdı.

16.04.2018 09:48  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da alkollü bir sürücü, trafikte yol vermediği iddiasıyla durdurduğu belediye otobüs şoförünü darp etti. Otobüsün camlarını kırarak ateş eden alkollü sürücü, polise zor anlar yaşattı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ, OTOBÜSÜ TAKİP EDİP ÖNÜNÜ KESTİ

Muhammet Mustafa G. idaresindeki kamyonet, seyir halinde olan Faruk Y. (45) idaresindeki Konya Büyükşehir Belediyesine ait otobüsü bir süre takip etti. Öfkeli sürücü takip ettiği otobüsün önünde kamyonetiyle tehlikeli hareketler yaparak yolu kesip otobüsü durdurdu.

Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti

CAMLARI KIRIP ŞOFÖRÜ DARP ETTİ, KURŞUN YAĞDIRDI

Otobüs sürücüsünün camları ve kapıyı açmaması üzerine alkollü sürücü camları kırarak otobüsün içine girdi. Sürücüyü darp eden Muhammed Mustafa G., sürücünün polise ihbarda bulunmaması için cep telefonunu da kırdı. Otobüse 4 el ateş eden şahıs, vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti

"TELEFONUMU DA KIRDI, ÜZERİMDEKİLERİ YIRTTI"

Olayın şokunu yaşayan otobüs şoförü Faruk Y., "Ben bu arkadaşı ileride geçtim sonra bu lambadan tekrar kalktık önüme aniden durdu. İndi hatta beni şurada sıkıştırdı sonra geldi tabancayı çıkartarak sıktı. Koşarak geldi üstümü başımı yırttı. Gömleğimi yırttı, telefonumu parçaladı. Yani beni darp etti. Şuurum kayboldu titremekteyim" diyerek olayı anlattı.

Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti

GÖZALTINA ALINIRKEN GAZETECİLERE KÜFÜR EDİP SALDIRDI

Öte yandan Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sağlık raporu alınmak üzere götürülen alkollü sürücü Muhammet Mustafa G., kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür ederek saldırdı. Polise zor anlar yaşatan şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alkollü Sürücü, Belediye Otobüsüne Ateş Edip Şoförünü Darp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • dobra: dındarlık artıyor saygı sevgı tavan yapmıs ver mehterı huloggg 9 1 Yanıtla
  • TAHİR : BUNA VE BUNUN GİBİ TIPLERE BİRDAHA GÜN YÜZÜ GÖSTEREMYECEKSİN BUNLAR TOPLUMA ZARAR LI BÖCEKLER. ZEHİRLEMEK GEREKLİ 9 1 Yanıtla
  • Esra: Herkesin belinde bir silah var. Nerden buluyor millet silahı anlamış değilim . 5 2 Yanıtla
  • akın: hayatının hatasını yapmış şimdi. otobüs 5 gün iptal. şimdi, hem masrafı , hemde 5 günlük otobüsün zararı + şoförün davasının tazminatı = 50,000 çıkar gibi artık rahatlar. 5 0 Yanıtla
  • Ümraniyeli..: Arkadaşlar, İstanbul trafiğinde toplu taşımada büyük araç kullanan şoförlerimize hep anlayışlı olalım. onlarla trafikte inatlaşmaya girmeyelim. inanın onların işi çok zor ve stresli onlarda ekmek parası için çalışıyorlar haklıda olsak duyarlı sürücüler olalım. Teşekkürler. 4 0 Yanıtla
  • Hasmaksan: Bu...MAN..kafayla.nerye.kadar....atin.kapali.hucreye.alti..ay..sakinlessin....ondan..sonra..kimsenin..tavuguna.kis...demez 1 2 Yanıtla
  • seyda1356: he rzamanki gibi adalet adalet adalet ne olur az bişey adalet artık .... 2 1 Yanıtla
  • Drwho: Alfabeden once insanligi ogretmek gerekir... 2 0 Yanıtla
  • Al birini vur ötekine: Otobüs şoföru de haketmis olabilir gücü yeten yetene sonuçta bu ülkede!!!! 0 1 Yanıtla

Advertisement