Almanya'nın En Çok Suç İşlenen 10 Şehri Belirlendi! Frankfurt İlk Sırada - Son Dakika
Güncel

Almanya'nın En Çok Suç İşlenen 10 Şehri Belirlendi! Frankfurt İlk Sırada

Almanya\'nın En Çok Suç İşlenen 10 Şehri Belirlendi! Frankfurt İlk Sırada

ALMANYA'da nüfusu 200 binden fazla olan şehirler için yapılan kriminal istatistikler neticesinde en tehlikeli 10 şehir belirlendi.

17.12.2018 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALMANYA'da nüfusu 200 binden fazla olan şehirler için yapılan kriminal istatistikler neticesinde en tehlikeli 10 şehir belirlendi. İstatistiklere göre 2018'in en tehlikeli şehri Frankfurt oldu. Frankfurt polisi, 2018'de 109 bin 458 suçu kayıt altına alırken, suç işleme oranında bir önceki yıla göre yüzde 4.7 artış kaydedildi. Frankfurt, 2017'de en tehlikeli şehirler sıralamasında dördüncü sıradaydı. En tehlikeli şehirler sıralamasının ikincisi olan Hannover'de bin 834 yaralama olayı yaşandı. Hannover, geçtiğimiz yıl üçüncü sırada bulunuyordu.

DRENDEN'DE YÜZDE 33.7 ARTIŞ

Geçtiğimiz yılların en tehlikeli şehri olan başkent Berlin bu yıl üçüncü sıraya geriledi. Berlin'de suç işleme oranlarında yüzde 8.4 oranında azalma kaydedildi. Berlin'de 42 binden fazla otomobil ve bisiklet hırsızlığı yaşandı. Listenin dördüncü sırasında bulunan Dresden, geçtiğimiz yıl yedinci sıradaydı. Dresden'de suç işleme oranında yüzde 33.7 artış oldu. Artışın yaşanmasına en büyük etki ise işsizlik ve bölgede faaliyette bulunan işletmelerin iflası olarak değerlendirildi. Şehirde dolandırıcılık vakaları ise üç katına çıktı.

43 BİN HIRSIZLIK VAKASI

En tehlikeli şehirler sıralamasının beşinci sırasında bulunan Leipzig'te 43 bin hırsızlık vakası kayıt altına alındı. Suçların yüzde 50'sinin hırsızlık olayları olduğu ifade edilen Leipzig, geçen yıl tehlikeli şehirler arasında ikinci sırada bulunuyordu. Altıncı sıradaki Halle an der Saale, yedinci sırada Köln, sekizinci sırada Hamburg, dokuzuncu sırada Freiburg yer aldı. Freiburg kentinde suçların yüzde 12'lik bölümünü yaşları 14 ila 18 yaşları arasındaki gençlerin işlediği belirlendi. Listenin onuncu sırasında bulunan Bremen'de en çok hırsızlık olaylarının yaşandığı kaydedildi. Suç işleme oranlarında büyük bir azalma gözlenen Bremen, geçen yıl en tehlikeli şehirler arasında beşinci sırada bulunuyordu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Almanya'nın En Çok Suç İşlenen 10 Şehri Belirlendi! Frankfurt İlk Sırada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement