Alpina B5 İle Performansın Zirvesinde Olun - Son Dakika
Otomobil

Alpina B5 İle Performansın Zirvesinde Olun

Alpina B5 İle Performansın Zirvesinde Olun

CARMEDYA.COM – Mercedes markasının hiç kuşkusuz ki performanslı modellerinden biriside M5. Bu modelden daha performanslı bir otomobil mi arıyorsunuz? Alpina B5 ile performansın zirvesinde olun Alpina B5 Bi-Turbo kesinlikle tam size göre. B5 600 HP güç ve 800 Nm tork değerini size sunuyor.

22.01.2018 10:56

CARMEDYA.COM – Mercedes markasının hiç kuşkusuz ki performanslı modellerinden biriside M5. Bu modelden daha performanslı bir otomobil mi arıyorsunuz?

Alpina B5 ile performansın zirvesinde olun

Alpina B5 Bi-Turbo kesinlikle tam size göre. B5 600 HP güç ve 800 Nm tork değerini size sunuyor. Performans konusunda bir hayli eli güçlü olan model, 0-100 hızlanmasını 3.5 saniyede tamamlıyor. Modelin maksimum hızı ise 330 km/s. BMW Abu Dhabi"de sergilenen bu mavi Alpina B5 Bi-Turbo, performansının yanı sıra tasarımıyla da cezbedici.

Alpina B5 İle Performansın Zirvesinde Olun

5 serisinin devasa hatları bu otomobilde sportiflik ile birleştirilmiş. Otomobilin içerisinde çift renkli bir kombinasyon kullanılmış. Kahve deri döşemeler oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca kullanılan bu ton ile otomobilin içi ferah kılınmış.

The post Alpina B5 ile performansın zirvesinde olun appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Alpina B5 İle Performansın Zirvesinde Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement