Alptekin'in Otomobili Aksigorta Güvencesinde - Son Dakika
Güncel

Alptekin'in Otomobili Aksigorta Güvencesinde

Alptekin\'in Otomobili Aksigorta Güvencesinde

Londra Olimpiyatlarında Türkiye'ye gurur yaşatmıştı.

11.09.2012 10:04

Aslı Çakır Alptekin'in otomobili Aksigorta güvencesinde

Londra Olimpiyatları'nda Kadınlar 1500 metrede olimpiyat şampiyonu olarak altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin'e, aynı zamanda Aksigorta acentesi olan Ford Bayii Gürbaşlar Otomotiv tarafından armağan edilen 2012 model Ford Fiesta marka otomobilin 1 yıllık kasko sigortası Aksigorta tarafından yapıldı.

Aslı Çakır Alptekin'e Aksigorta güvencesindeki otomobili kaskosu ile birlikte, Kavacık'ta bulunan Gürbaşlar Otomotiv'de düzenlenen bir törenle teslim edildi. Törene Gürbaşlar Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Ali Ceceli ile Şirket Müdürü Tamer Karaoğlu, Aksigorta İstanbul Anadolu ve Güney Marmara Satış Grup Müdürü Murat Özek ve Aksigorta İstanbul 3. Bölge Müdürü Mustafa Kabasoy katıldı.

Törende Aksigorta kaskosunu Aslı Çakır'a hediye eden Aksigorta İstanbul Anadolu ve Güney Marmara Satış Grup Müdürü Murat Özek, Aslı Çakır'ın başarısının Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirerek, " Aslı Çakır'ı atletizmde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamı diliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alptekin'in Otomobili Aksigorta Güvencesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement