Alvaç İmar Planı Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Alvaç İmar Planı Tanıtıldı

İller Bankası Tarafından Yapılan Yalvaç'ın Yeni İmar Planı Belediyede Düzenlenen Geniş Katılımlı Bir Toplantıyla Tanıtıldı

26.01.2011 19:02

İller Bankası tarafından yapılan Yalvaç'ın yeni imar planı belediyede düzenlenen geniş katılımlı bir toplantıyla tanıtıldı. Planın tanıtım toplantısına Isparta Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Gülboy, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Yalvaç Teknik Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Özhanlı, Oda Başkanları, muhtarlar, inşaat mühendisleri, mimarlar ve vatandaşların katıldı.

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram Yalvaç'ın imar planının en son 1988 yılında çizildiğini ve geçen yıl İller Bankası tarafından yeniden çizilmeye başlandığını hatırlatarak, yeni planla Yalvaç'ın gelişimine engel teşkil eden birçok yapının ilçe dışına alınarak rahatlama sağlandığını işaret etti. Bayram, bu toplantıyı plan onaylanmadan önce halkın görüşüne sunmayı kendisinin istediğini, planda düzeltilmesi istenilen bir durum varsa bu toplantıda dile getirilmesini arzuladığını belirtti.

(NA-YB) - ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alvaç İmar Planı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement