Amerika'ya Giden Gkv'li Öğrenciler Kampın Gözdesi Oldu - Son Dakika
Yerel

Amerika'ya Giden Gkv'li Öğrenciler Kampın Gözdesi Oldu

Amerika\'ya Giden Gkv\'li Öğrenciler Kampın Gözdesi Oldu

Amerika’ya dil eğitimi için giden GKV Özel Liseleri öğrenci kafilesi Ramazan Bayramının birinci gününde sevdiklerini telefonla arayarak bayramlaşırken yoğun geçen dil eğitim programında gösterdikleri çabalarla ilgi odağı olmayı başardılar.

05.07.2016 15:04

Amerika'ya dil eğitimi için giden GKV Özel Liseleri öğrenci kafilesi Ramazan Bayramının birinci gününde sevdiklerini telefonla arayarak bayramlaşırken yoğun geçen dil eğitim programında gösterdikleri çabalarla ilgi odağı olmayı başardılar.

Amerika'da Pepperdine University Malibu'da düzenlenen yaz eğitim kampına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve öğrencileri yoğun geçen dil eğitim programını sürdürüyor. Ramazan Bayramını sevdiklerinden uzak bir yerde geçiren GKV'liler bayramın birinci günü ailelerini telefonla arayarak bayramlaşırken bayram kültürünü ve İslam dünyasındaki bayramların anlam ve önemiyle ilgili farklı ülkelerden kampa katılan arkadaşlarına bilgiler verdiler.

GKV Özel Okulları İngilizce Öğretmeni Hakan Alnıaçık rehberliğinde GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Berkay Özkeçeci, Babür Sayın, Fadıl Can Bulut, Mert Bulut, Eray Akıncı, Senay Dana ve Başak Yaşar'dan oluşan öğrenci kafilesi kampta haftada 15 saat İngilizce eğitim görürken ders dışındaki saatlerinde de çeşitli etkinliklere ve faaliyetlere katılıyorlar.

Amerika'nın çeşitli bölgelerinde de incelemeler yapan öğrenciler katıldıkları organizasyonlarda Türkiye'nin tanıtımı için de bir birinden farklı faaliyetleriyle dikkat çekiyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amerika'ya Giden Gkv'li Öğrenciler Kampın Gözdesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement