Anabilim Kariyer Akademisi Açıldı... - Son Dakika
Güncel

Anabilim Kariyer Akademisi Açıldı...

Bugün Açılışı Yapılan Anabilim Kariyer Akademisi İle İlgili Hazırladığımız Basın Bülteni Ve Görselleri Ekte Dikkatinize Sunarım.

08.01.2011 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da 24 yıllık deneyimiyle hizmet veren özel eğitim kurumu Anabilim Eğitim Kurumları, öğrencileri hayata hazırlayacak olan Anabilim Kariyer Akademisi açıldı. "Anaokulundan Üniversiteye Kariyer Yönetimi" felsefesiyle çalışmalarını yürütecek olan Anabilim Kariyer Akademisi, öğrencilerin geleceklerini en iyi şekilde oluşturma sürecine destek vermek amacıyla kuruldu.

Türkiye'de alanında uzmanlaşmış ve kariyerlerinin en üst noktasına ulaşmış ünlü konuklarının yanı sıra pek çok eğitimcinin öğrenciler ile velilerle buluşacağı Anabilim Kariyer Akademisi, faaliyetlerine başlıyor.

Ünlüler deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak

Anabilim Eğitim Kurumları Kuzey Ataşehir okulunda düzenlenen ve sunuculuğunu Ümit Aktan'ın yaptığı Anabilim Kariyer Akademisi açılışına tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, sinema oyuncusu Ediz Hun, Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, Mensa Üstün Yeteneklileri Destekleme Derneği Kurucusu Alphan Manas, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut ve Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut katıldı.

Zengin içerikli eğitimler, uzman işbirlikleriAnabilim Kariyer Akademisi'nde her yaştan öğretmen, öğrencilerle velilerin katılabileceği 8 ana kategoride toplam 90 adet eğitim, etkinlik ve koçluk programları uygulanacak.

Anabilim Kariyer Akademisi bu eğitim programlarını hayata geçirmek üzere Marmara Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Galatasaray Spor Kulübü, Türk Beyin Takımı, Altis Nöroloji ve Psikolojik Danışmanlık, Mad Science, Ekol Psikolojik-Pedagojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Mensa Üstün Yeteneklileri Destekleme Derneği ve Mind Lab gibi kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapacak.

Anabilim Kariyer Akademisi, her yaştan öğretmen, öğrencilerle birlikte velilere geleceklerini daha iyi inşa etmek üzere gerekli olan eğitimleri vererek etkin bir kariyer yönetimi imkanı sağlamayı amaçlıyor. Akademide isteyenler piyano eğitiminden dağcılık sporuna, üstün yeteneklileri geliştirmekten liderlik eğitimine kadar pek çok günümüz iş dünyasının aradığı donanıma sahip olmaya çok genç yaştan başlayabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anabilim Kariyer Akademisi Açıldı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement