Ankara: Başkent'te Gasp - Son Dakika
Güncel

Ankara: Başkent'te Gasp

Ankara'da Kendilerine Polis Sürü Veren Soyguncular, Arabalarını Durdurdukları Altın Toptancısı ve Oğlunu Silah Tehdidi ile Etkisiz Bırakarak 4 Kilogram Altını Alarak Kaçtı.

25.12.2006 19:20

Ankara'da kendilerine polis sürü veren soyguncular, arabalarını durdurdukları altın toptancısı ve oğlunu silah tehdidi ile etkisiz bırakarak 4 kilogram altını alarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, altın toptancılığı yapan Harun Çekiç ve babası Bekir Çekiç, araçları kaza yaptığı için 1 günlük kiraladıkları 06 GH 359 plakalı otomobille kuyumculara altın dağıtırken, Ankara- Konya Yolu Çeşme durağı yakınında bir otomobilin önlerine kırması sonucu durdu. Arkalarından gelen bir minibüsten inen kişiler, polis kimliği göstererek baba ve oğlun elini bağladı. Şahıslardan 1 kişi, baba ve oğlu silah çekerek otomobili durdurdukları yerin yakınındaki boş bir araziye götürdü, elleri ve ayaklarını bağlayarak bıraktı. Soyguncular otomobilde bulunan yaklaşık 4 kilogram altını alarak kayıplara karıştı. Soyguncular tarafından bağlanan baba ve oğul, bağlarından kurtularak olayı polise bildirdi. Mustafa Düzgün Karakolu'na gelerek şikayetçi olan Bekir Çekiç, soyguncuların silahlı olduklarını belirterek kendilerini polis süsü verdiklerini kaydetti.

Olayla ilgili polis, geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara: Başkent'te Gasp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement