Ankara'da "Öncelik yaya olmalı" çekiminin sonu kötü bitti - Son Dakika
Güncel

Ankara'da "Öncelik yaya olmalı" çekiminin sonu kötü bitti

Farkındalık yaratmak için Ankara'nın en işlek caddelerinden birinde yapılan 'Öncelik yaya olmalı' çekiminin sonu kötü bitti. Yayalara yol veren minibüse, çekim sırasında arkadan gelen otobüs çarptı. O anlar kamera tarafından kaydedildi.

29.09.2021 14:57  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafikte araç kullanan sürücülerin yayalara yol vermemesi çağımızın en önemli sorunlarından biri... Bu konuda farkındalık yaratmak isteyen iki kişi, trafik ışıklarının olmadığı yaya geçidinde belli bir süre sürücülerin kendilerine yol vermesini bekledi.

Bir süre sonra özel bir firmaya ait minibüs, bekleyenlerin geçmesi için aniden durdu. O esnada duran servise arkadan gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs çarptı. Video, sosyal medyada çokça kez paylaşılırken; kullanıcılar, sürücülerin yayalara öncelik vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Ankara\'da "Öncelik yaya olmalı" çekiminin sonu kötü bitti

Son Dakika Güncel Ankara'da 'Öncelik yaya olmalı' çekiminin sonu kötü bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fahri Aslan: Bu çıkan yasalar murat 131 taksiye Mercedes motoru takmaya benziyor nasıl murat taksinin kadrosu o motoru taşımazsa bu yasalarıda bu ülke halkı kaldıramaz en kötü ekonomilerden birisine sahibiz en pahalı benzin en pahalı pazar market en pahalı araçlar ahmakların çıkarttığı yasağa bak yaya kanunu sen yakıtı düşür herkez bak nasıl yasağa uyar ekonomiyi düzelt araçlar kilometre öteden aracını yavaşlatır 17 43 Yanıtla

Advertisement