Ankara Eczacılık Fakültelerinde Farmafikir Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Ankara Eczacılık Fakültelerinde Farmafikir Heyecanı

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Eczacılıkta yeni fikir ve projelerin oluşturulabilmesi hedefi ile başlattığı Farmafikir Projesini Üniversitelerin eczacılık fakülteleri ile buluşturmaya devam ediyor.

03.03.2016 17:28

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Ankara üyeleri Ecz.Fikret Apaydın, Ecz.Mücahit Birik ve Ecz Tijen Bakır Ankara Üniversitesi Ecz.Fak.Dekanı Prof.Dr. Gülbin Özçelikay, Hacettepe Üniversitesi Ecz.Fak.Dekanı Prof.Dr. Bülent Gümüşel, Gazi Üniversitesi Ecz.Fak.Dekanı Prof.Dr.Tuncer Değim'e Farmafikir Projesinin afiş ve dökümanlarını sundular.

Eczacılık Adına Çok Güzel Projeler Ortaya Çıkacak

Eczacılık fakültelerinin ilgilerinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Ecz. Mücahit Birik "Farmafikir sürkliliği olabilecek, genç eczacıları mesleğimiz adına harekete geçirebilecek güçlü bir proje ve bizlerde büyük heyecan duyuyoruz." dedi. Ecz. Fikret Apaydın gösterdikleri ilgiden dolayı üniversite eczacılık fakülteleri dekanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiklerini dile getirirken "Eczacılık adına çok güzel projeler ortaya çıkacak" dedi. Ecz.Tijen Bakır tanıtım çalışmalarının 14 Mayıs 2016 olan son başvuru tarihine kadar devam edeceğini belirtti.

Eczacılık Adına Emin Adımlar Atıyoruz

Farmafikir Projesi sonuçlarının Geleceğin E Hali Büyük Eczacılık Buluşmasında açıklanacağını dile getiren Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz. Armağan Ener "Büyük hedefler için yola çıktık, mesleğimizi geliştirme adına emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara Eczacılık Fakültelerinde Farmafikir Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement