Ankaragücü maçında kırmızı kart gören Mohamed kendini savundu: Kimseyi görmedim bile - Son Dakika
Spor

Ankaragücü maçında kırmızı kart gören Mohamed kendini savundu: Kimseyi görmedim bile

Mustafa Muhammed, Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kartın şokunu üzerinden atamadı. Konuyla alakalı konuşan Mısırlı golcü, "Kesinlikle kasıt yoktu. Pozisyonumu korumak isterken kimseyi görmedim" diyerek kendini savundu.

05.03.2021 11:40  Güncelleme: 11:57

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı ve attığı gollerle kısa sürede takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Mustafa Muhammed, Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kartın şokunu üzerinden atamadı.

Formunun zirvesindeyken, takımını yalnız bırakmak zorunda kaldığı için arkadaşlarından maç sonu özür dileyen Mısırlı forvetin, "Böyle bir pozisyonda kırmızı kart gördüğüm için ben de çok şaşkınım. Kesinlikle kasıt yoktu, pozisyonumu korumak isterken kimseyi görmedim bile" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Takım arkadaşları ise futbol yaşamında böyle sıkıntıların yaşanabileceğini hatırlatarak, Muhammed'e destek verdi.

KIRMIZININ İPTALİ İÇİN BAŞVURU

Galatasaray, Mustafa Muhammed'in kırmızı kartının iptali için MHK'ya başvuruda bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada "Ankaragücü-Galatasaray müsabakasında futbolcumuz Mustafa Muhammed'in kırmızı kartla ihracı kararının ciddi ve aşikâr derecede hatalı olduğuna dair tespit yapılması ve bu tespitlerin yazılı olarak ilgili kurumlara ve kulübümüze bildirilmesi konusunda Merkez Hakem Kurulu kararı emsal gösterilerek, Futbol Federasyonu MHK Başkanlığı'na başvurulmuştur" denildi.

Gözler şimdi Merkez Hakem Kurulu'nun cevabına çevrildi.

(Akşam)

Ankaragücü maçında kırmızı kart gören Mohamed kendini savundu: Kimseyi görmedim bile

Son Dakika Spor Ankaragücü maçında kırmızı kart gören Mohamed kendini savundu: Kimseyi görmedim bile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Eme erol : Kimseyi görmedinde sağ elin düzken sol elin niye yan havada ne ağladınız öyle 26 35 Yanıtla
    Beyin sıfır: Beyin nakli gerekiyor 20 7 tayfun: eme erol sen basını em beyinsiz 6 2 Metin Oktay Ruhu : Birader tek bir şey diyeceğim ama gerçekten tarafsız ve dürüst ol ! Eğer bu kırmızı doğru ise fenerli kardeşim dün sizin maçınızda iki oyuncunuz üst üste aynı hareketi yaptılar ve sarı kart yediler ! Orada da hayır bunlar kırmızıydı dedin mi demedin mi ? Eğer dediysen eyvallah tarafsız futbolsever bir insansın ama demediysen boşuna ağzınızı açıyorsunuz çünkü siz dün hakemle bile kazanamadınız o yüzden bence siz hiç konuşmayın bile 5 0 Ömür: Sen arkanı görmeden tek elini kaldıramıyon mu yoksa o zmn o senin sorunun 1 0 Ali emre abi : Senmisin hii anladım sensin yoksa böyle boş beleş kim konuşur siz fenerli olarak bugünde utandirdiniz bizleri 1 0
  • Ha hah ha: Yalana bak yalana ,normalde öyle kosarsin zaten 15 29 Yanıtla
  • Bahtiyar: Gs zaten algı operasyonu yapıyor hakemleri baskı altına almak için 18 22 Yanıtla
  • ...: Çalışın çalışın federasyona hakemlere çalışın, ankaranın galibiyetine gölge düşürüyolar bunlar. adamlar hakkıyla ezdi geçti. 20 18 Yanıtla
    Bora: Ankaragücü Galatasaray olunca mı ezip geçiyor Biraz da siz ahlaklı olun Her takıma karşı böyle oynayın 3 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement