Anne 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Melek ve Şule Karşı Karşıya - Son Dakika
Magazin

Anne 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Melek ve Şule Karşı Karşıya

Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı. 7. bölüm fragmanında Melek ve Şule karşı karşıya geliyor! Anne 6. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

05.12.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Anne dizisi yeni bölümünün ilk fragmanı bugün yayınlandı. Anne 7. bölümü yeni fragmanında beklenen karşılaşma sonunda yaşanıyor!

ANNE 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şule, adım adım Zeynep ve Turna'ya yaklaşır. Zeynep, korku içindeki Turna'yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül'ün yanında bulur.

Şule, son çare olarak Ali'den yardım ister. Ali, onu yüzleşmekten korktuğu gerçeklerle karşı karşıya getirince, Şule Zeynep'e daha da bilenir. Gönül, hastalığını yok sayıp hastaneden çıkmaya çalışırken, Zeynep ve Turna'nın sayesinde hayatının en güzel gününü yaşar.

Şule sonunda kızının izini bulur. Turna ile yüz yüze gelen Şule'nin, geçmişi hakkında kimsenin bilmediği gerçekler ortaya çıkar. Yıllarca Şule'nin yanında Melek olarak yaşayan, yeni hayatında Zeynep'le Turna olmayı seven küçük kız için karar zamanıdır. Şule ile Zeynep arasında kalan küçük kızın seçimi herkesi etkileyecektir.

Anne 7. yeni bölümü salı akşamı 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Anne 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Melek ve Şule Karşı Karşıya
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Anne 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Melek ve Şule Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement