Anne - Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler - Son Dakika
Güncel

Anne - Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler

Anne - Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler

Konferansa Konuşmacı Olarak Katılan Eğitimci Yazar Ahmet Çağlayan Anne Baba ve Eğitimcilere Çok Önemli Bilgiler Verdi.

27.02.2011 21:33  Güncelleme: 21:34

Elazığ Belediyesi eğitim hizmetleri kapsamında Özel Harput Eğitim Kurumları işbirliğiyle anne baba ve eğitimcilere aspirin öğütler konulu bir konferans düzenlendi.

Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen programa Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Özellikle çocuk eğitimi konusuna değinen Çağlayan, "pozitif değerlerle yüklü her çocuğun dünyasında ayrı bir yetenek ve güzellik vardır. Bu güzelliklerin ve yeteneklerin keşfedilmesi, geliştirilmesi ve yönlendirilmesi eğitimde özenli bir çalışmayı gerektirir. Her özenli çalışma gibi çocuk eğitimi de sabır, zaman ve bilinçli bir çaba ister. Dün dinleyen, bugün konuşan ve yarın yöneten kişiler olarak çocuklar çağlayan sesimiz, geleceğimizdir. Tüm anne-baba ve eğitimciler, geleceğin mimarlarının yetişmesini şansa bırakmayıp onların eğitimleri yolunda bilinçli bir çaba göstermelidir" dedi.

Ailede güven, karşılıklı anlayış ve hoşgörü konularına değinen Çağlayan yine çocukların; masumiyetin, güzelliğin, iyiliğin, sevginin, özlemin, barış ve dostluğun sembolü olduğunu hatırlattı.

Sunumunu slayt eşliğinde gerçekleştiren Çağlayan, sözcüklerin yerine davranışların daha etkileyici olduğu konusuna da değinerek dinleyicileri bir de küçük testten geçirdi.

Konferansa katılanlardan öncelikle ellerini ovuşturmalarını isteyen deneyimli eğitimci yazar elini anlına götürerek izleyicilerden ellerini enselerine koymalarını istedi. İzleyicilerin ise davranışlardan etkilenip elini alnına koyması ise Çağlayan'ın üzerinde durduğu konudaki haklılık payını bir kez daha ortaya koydu.

Elazığ Belediyesinin eğitim hizmetlerine verdiği desteğin bundan sonra da süreceğini ifade eden Belediye Başkan Vekili Atik Birici "Eğitim faaliyetlerinin her zaman yanında yer aldıklarını, eğitime olan katkılarının bundan sonrada devam edeceğini" ifade etti.

Programın sonunda ise özel Harput Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından Çağlayan'a çiçek verilirken, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan tarafından da bir plaket takdim edildi. Karaaslan, Ahmet Çağlayan'ın aspirin öğütlerini velilerin çocuklarına uygulayacağını belirterek, konferansa katılanlara teşekkür etti.

Eğitimci yazar Ahmet çağlayan konferansın ardından okuyucuları için kitaplarını imzaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anne - Baba ve Eğitimcilere Aspirin Öğütler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement