Antalya'da Felsefe Konuşulacak - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Felsefe Konuşulacak

Antalya\'da Felsefe Konuşulacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 3.Antalya Felsefe Günleri 24-25 Mayıs 2013 tarihlerinde Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

21.05.2013 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 3. Antalya Felsefe Günleri 24-25 Mayıs 2013 tarihlerinde Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

İki günde altı oturum şeklinde gerçekleşecek 3. Antalya Felsefe Günleri ücretsiz olarak izlenebilecek. 3. Antalya Felsefe Günleri'nin açılışı 24 Mayıs'ta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından yapılacak. Organizasyon komitesi üyesi Çetin Balanuye'nin konuşmasını takiben aynı gün saat 10: 00'da başlayacak ilk oturuma Hakan Poyraz moderatörlük edecek. "Hakikat olanaklı mı, gerekli mi?" sorularına cevap aranacak ilk oturumun konuşmacıları ise Ahmet İnam, Cengiz Güleç ve Yasin Ceylan.

Cuma günü saat 14: 00'te başlayacak "Hakikat: Keşif mi, icat mı?" başlıklı ikinci oturumun konuşmacıları da Sabri Büyükdüvenci, Melih Başaran, Sevgi İyi ve Kurtul Güvenç olacak. İkinci oturumu Çetin Balanuye yönetecek.

"Demokrasinin bir hakikat iddiası var mı?" başlıklı üçüncü oturum ise Cuma günü saat 16: 30'da başlayacak. Yusuf Örnek'in yöneteceği üçüncü oturumda Ali Akay, Şükrü Argın ve Çetin Balanuye "Demokrasinin bir hakikat iddiası var mı?" sorusuna karşılıklı diyaloglarla cevap arayacaklar.

25 Mayıs Cumartesi günü saat 10: 00'da başlayacak dördüncü oturuma Sevgi İyi moderatörlük edecek. "Kalabalığın haklılığı/ haklının kalabalıklaşması" başlıklı oturumun konuşmacıları Bülent Gözkan, Kubilay Aysevener, Güçlü Ateşoğlu. Cumartesi günü saat 14: 00'te başlayacak olan Bülent Gözkan'ın yöneteceği "Çatışmacı demokrasinin istikrarı…" başlıklı beşinci oturumda Levent Aysever, Haluk Sunat ve Cihan Camcı söz alacak. 3. Antalya Felsefe Günleri'nin Cumartesi günü saat 16: 30'da başlayacak son oturumunda "Hakikatin peşinde kent mi, kentin hakikati mi?" sorularına cevap aranacak. Başkan Mustafa Akaydın tarafından yönetilecek oturumun konuşmacıları arasında Haluk Şahin ve Nilgün Toker Kılınç yer alıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Felsefe Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement