Antalya'da Huzur Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Huzur Uygulaması

Antalya\'da Huzur Uygulaması

Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan "Türkiye Güven Huzur Uygulaması 4"nın Antalya'da bin 888 personelin katılımıyla yapıldığı bildirildi.

06.04.2017 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan "Türkiye Güven Huzur Uygulaması 4"nın Antalya'da bin 888 personelin katılımıyla yapıldığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, uygulamanın suç işleme amacındaki kişilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla yapıldığı belirtildi. Antalya merkez ve ilçelerinde bin 888 personel ile yapılan uygulamaya asayiş, terör, çevik kuvvet, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, trafik, uyuşturucuyla mücadele, deniz ve havacılık şubeleri ile dedektör köpeklerin katıldığı vurgulandı.

Önceden tespit edilen 68 noktada ve 422 iş yerinde yapılan uygulamada 10 bin 348 kişinin sorgulandığına dikkati çekilen açıklamada, arandığı tespit edilen 18 kişinin yakalandığı kaydedildi.

Aramalarda 2 tabanca, 72 mermi, 2 kesici alet, 2 kuru sıkı tabanca, 1 gram esrar ele geçirildiği ve 12 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Uygulamada 2 bin 544 otomobilin kontrol edildiğine işaret edilen açıklamada, 219 otomobile cezai işlem uygulandığı ve 51 otomobilin trafikten men edildiği bildirildi.

Açıklamada, ayrıca 35 teknede de arama yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Huzur Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement