Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kuzdere ve Göynük pazar esnaflarından sonra Kemer Halk Pazarı esnafını ziyaret etti.

28.01.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, Kuzdere ve Göynük pazar esnaflarından sonra Kemer Halk Pazarı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, AK Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, AK Parti seçim komitesi üyeleri ve partililerle Kemer Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde ve halk toplantılarında vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlediklerini, sıkıntıları gidermek ve çözüm üretmek için yol haritaları çizdiklerini belirten Üras, "Hiçbiri de çözülemeyecek sorun değil ama birileri yıllardır ötelemiş. İş değil laf üretmiş. Değişim ve gelişimden anlamayanlar Kemer'e hizmet edemezler. 30 Mart'ta bu gidişe dur diyeceğiz ve Kemer'e hak ettiği hizmeti getireceğiz" dedi.

Kuzdere seçim ofisinde kadınlarla bir araya gelen Üras yaptığı konuşmada, "Her zaman fedakarlıkta bulunan bayanlarımıza yönelik fedakarlık sırası şimdi bizde. Allahın izni ve sizlerinde desteği ile göreve geldiğimiz zaman, sizlere yönelik meslek kursları açacağız. Başımızın tacı olan bayanlarımız için gerçekleştireceğimiz çok güzel projelerimiz var" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement