Antalya Film Festivali'nin Sosyal Sorumluluk Projesine Gala - Son Dakika
Güncel

Antalya Film Festivali'nin Sosyal Sorumluluk Projesine Gala

Antalya Film Festivali\'nin Sosyal Sorumluluk Projesine Gala

Uluslararası Antalya Film Festivali'nin sosyal sorumluluk projelerinden Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde geçen 'Uzun İnce Bir Yoldayım' gala yaptı.

05.12.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Antalya Film Festivali'nin sosyal sorumluluk projelerinden Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde geçen 'Uzun İnce Bir Yoldayım' gala yaptı.

52'nci yılında 'Birlikte Yaşamak' sloganıyla sosyal sorumluluk projelerine imza atan Uluslararası Antalya Film Festivali, İstanbul ve Akdeniz üniversitelerinin ortaklığında Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde geçen kısa film çekti. Merkezde eğitim alan öğrencilerin gözünden çekilen 'Uzun İnce Bir Yoldayım'ın galası festivalin ulusal ve uluslararası yarışma filmlerinin de gösterildiği Antalya Kültür Merkezi'nde yapıldı. Galaya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'le birlikte oyuncu Gülsen Tuncer gibi sinemanın önemli isimleri katıldı.

Konuşma, işitme, zihinsel ve fiziksel engelli çocukların eğitim gördüğü Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini rol aldığı filmin galası, Altın Portakal için yarışan filmlerini galasını aratmadı. Gösterime dakikalar kala Aspendos Salonu'nun kapıları açıldı, merkezde eğitim alan öğrenciler, aileleri ve izleyicileri salondaki yerlerini aldı. Akademisyen ve öğrencilerden oluşan film ekibi ve engelli oyuncuları da kendileri için özel olarak ayrılan yere oturdu. Yarışma filmlerinde olduğu Festival Direktörü Elif Dağdeviren'in sunumuyla başlayan galada, Ebru Türel de merkezi tanıtan kısa bir konuşma yaptı. Ardından 'Uzun İnce Bir Yoldayım', dünya prömiyerini yaptı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Film Festivali'nin Sosyal Sorumluluk Projesine Gala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement