Antalya Garnizon Komutanı Kaya, Atso'da - Son Dakika
Yerel

Antalya Garnizon Komutanı Kaya, Atso'da

Antalya Garnizon Komutanı Kaya, Atso\'da

Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti.

23.10.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'i ziyaret etti.

Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'e nezaket ziyaretinde bulundu. ATSO Meclis Başkanı İzzet Bayar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Bozlar'ın da katıldığı görüşmede Tuğgeneral Kaya'ya oda faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Antalya'daki görevine başlamasından sonra ATSO'ya ilk ziyaretini gerçekleştiren Tuğgeneral Mustafa Kaya'ya, Başkan Davut Çetin ve ATSO heyeti ilk olarak ATSO Hizmet Binası'nı tanıttı. ATSO Atatürk Konferans Salonu, ATSO Meclis Toplantı Salonu'nu gezdikten sonra oda hakkında bilgi alan Kaya, ATSO'nun Antalya için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve önemli işlere imza attığını söyledi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın kent için bir dinamik olduğunu da ifade eden Kaya, ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu iletti.

Tuğgeneral Mustafa Kaya'ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, İl Garnizon Komutanı'na yeni görevinde başarılar diledi. ATSO'nun şehrin tüm kurumları ile yakın ilişki içerisinde olduğunu ifade eden Çetin, ATSO'nun siyaset üstü bir kurum olarak Antalya için faydalı projelere imza atmak için çalıştığını söyledi. Bu vizyon doğrultusunda hayata geçirilen projelerden olan Antalya Kültür Sanat ve ATSO Kaleiçi Evi projelerini Tuğgeneral Kaya'ya aktaran Başkan Çetin, Garnizon Komutanı'nı en kısa sürede bu tesislerde ağırlamak istediklerini ifade etti.

Görüşmenin sonunda ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya İl Garnizon Komutanı Mustafa Kaya'ya ATSO Yayınları'ndan oluşan bir set armağan etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Garnizon Komutanı Kaya, Atso'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement