Antalya Kemer'de Yolcu Midibüsü Devrildi 14 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Antalya Kemer'de Yolcu Midibüsü Devrildi 14 Yaralı

Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarında yolcu midibüsünün devrildiği kazada 1'i ağır 14 kişi yaralandı.

14.02.2018 15:25

Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarında yolcu midibüsünün devrildiği kazada 1'i ağır 14 kişi yaralandı. Kaza, saat 12.00 sıralarında Antalya- Kumluca karayolunun 33'üncü kilometresindeki Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İlçeler arası yolcu taşımacılığı yapan 07 V 7983 plakalı Musa Uludağ'ın kullandığı midibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. İçerisinde 15 kişinin bulunduğu midibüs, yan yatarak metrelerce sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada, şoför Musa Uludağ ile birlikte 1'i ağır 14 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleriyle jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Midibüsteki yaralılar kurtarıldıktan sonra ambulanslarla Kemer ve Kumluca'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

FERYAT EDİP EŞİNİ SORDU

Olay yerine gelen Musa Uludağ'ın eşi Halime Uludağ, ağlayıp, feryat ederek yolcuların ve eşinin sağlık durumunu sordu. Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Antalya Bölge Trafik Şube Müdürü Muhittin Ergen ile İlçe Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Görkem Güncan da gelerek incelemelerde bulundu.

'BURADA İLK DEFA KAZA OLMUYOR'

Midibüste muavin ve ikinci şoför olarak görev yapan Osman Karacüce, Yağıştan oldu. Yolun sol tarafına tırtır yaptılar, burayı yapmadılar. Burada ilk defa kaza olmuyor. Yüzlerce kaza oldu. Yolu tırtır yapmalarını istiyoruz, araçların kaymaması için. Araçta benle beraber 15 kişi vardı. Antalya'ya gidiyorduk. Ben hariç hepsi yaralı dedi.

Kazanın ardından midibüs vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Antalya Kemer\'de Yolcu Midibüsü Devrildi 14 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kemer'de Yolcu Midibüsü Devrildi 14 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement