Antdob, Pinokyo'nun Müzikali "Kuklacı"yı Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Antdob, Pinokyo'nun Müzikali "Kuklacı"yı Sahneledi

Antdob, Pinokyo\'nun Müzikali "Kuklacı"yı Sahneledi

Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, Pinokyo'nun hikayesini konu alan "Kuklacı" adlı çocuk müzikalini sahneye koydu.

14.04.2014 18:08  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), Pinokyo'nun hikayesini konu alan "Kuklacı" adlı çocuk müzikalini sahneledi. ANTDOB sanatçıları, İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı Pinokyo'nun hikayesini konu alan "Kuklacı" müzikalini, Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde sahneye koydu.

Müziğini Melih Seskır'ın yaptığı, metnini Ferdi Merter'in yazdığı müzikali Melih Öztürk yönetti. Çocukları eğlenceli bir yolculuğa çıkaran Kuklacı'da dekor Filiz Dinç, kostüm ise Aydan Çınar'a ait. Eserde Ceren Tereci "Pinokyo", Baturalp Bilgili "Gepetto", Heyecan Gizem Yakan "Cırcır Böceği", Mahir Seyrek "Tilki", Sinem Seçil Baddal "Kedi", Zafer İşgören "Öğretmen", Onur Alpaslan "Müdür", Arzu Aydoğdumu "Peri", Müge Yıldıran "Melek", Ercan Uğur "Şeytan" rolüyle sahne aldı. Tahtadan bir kukla olarak yaratılan Pinokyo'nun tek isteği, gerçek bir oğlan çocuğu olmaktır ama bunu elde edebilmesi için kötü huylarından vazgeçmesi gerekir. Bunun için Pinokyo, babası Gepetto'nun sevgi dolu yuvasından ayrılıp dünyayı keşfetmek üzere eğitici bir yolculuğa çıkar. 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antdob, Pinokyo'nun Müzikali 'Kuklacı'yı Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement