APARTMAN GİRİŞİNDE BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAYAN TUĞÇE, HAYATINI KAYBETTİ - Son Dakika
Güncel

APARTMAN GİRİŞİNDE BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAYAN TUĞÇE, HAYATINI KAYBETTİ

ESKİŞEHİR'de yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can (25), evinin olduğu apartman girişindeki henüz kimliği tespit edilemeyen kişi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

12.01.2023 14:34  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can (25), evinin olduğu apartman girişindeki henüz kimliği tespit edilemeyen kişi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı olay yerinden kaçarken, polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü sokaktaki 5 katlı bir apartmanda oturan ve özel bir huzurevinde yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can, sabah 08.30 sıralarında işe gitmek evinden çıktı. İddiaya göre apartmanın çıkışınca saldırıya uğradı. Henüz kimliği tespit edilemeyen saldırgan Tuğçe Can'ı boğazından, karnından ve sırtından çok kez bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede Tuğçe Can'ın hayatını kaybettiği belirledi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Tuğçe Can'ın cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında apartman ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, katil zanlısını yakalanması için çalışma başlattı.

APARTMAN GİRİŞİNDE BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAYAN TUĞÇE, HAYATINI KAYBETTİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel APARTMAN GİRİŞİNDE BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAYAN TUĞÇE, HAYATINI KAYBETTİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement